PART File - kako ga otvoriti

poruka: 9
|
čitano: 12.444
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Skinuo jedan koncert(oko 800mb) u 7 djelova preko rapida. Obično u takvim slučajevima fajlovi su u rar-u ili zip-u,ali ovaj put su u tom vražjem Part fajlu i ne mogu ih nikako izvući (Extract) u audio fajl.

Za svaki taj dio mi kao File Type piše PART1 File, za drugi dio PART2 File itd.

Pa bi vas MOLIO da mi napišete kako ili s kojim programom mogu uspjeti extract-irati (ne znam HR riječ) .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oznaci sve i otpakiraj sa winrarom.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
RE: PART File - kako ga otvoriti

koja je ekstenzija toga file-a?

The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
neaktivan

Ajd plz daj Print Screen da vidimo kako to izgleda..

Možda bi tako bilo lakse..Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

1. imam winrar,ali obično kad kliknem desnim mišom mi ponudi Extract file. Na drugi način ne znam. Btw,spadam u skupinu laika.

2. Ekstenzija je kao što sam naveo: PART1 File (za prvi),za drugi PART2 File itd. do PART7 File

Koliko sam skužio na google-u ti fajlovi spadaju u skupinu PART File-ova

17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Otvori winrar i nadji te PART fajlove,sve ih oznaci i stisni da ti ih extracta tj stisni EXTRACT TO.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 19:17 (F1-IVO).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Nije mi jasno kakve probleme možeš imati s tim?

Ako imaš sve "partove" odnosno dijelove nije bitno na kojeg da klikneš i raspakiraš ga, svi će biti raspakirani i dobiti ćeš jedan kompletni file!

Ako ti pak fali jedan dio traži ga ili ništa od toga!

EDIT: i da, svi dijelovi moraju biti u jednoj mapi!

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 19:22 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ispričavam se svima na gnjavaži. Stvar je u tome da otkad god skidam(već masu godina) i premda sam skinuo već tisuće stvari NIKADA se nisam susreo sa ovime.

F1-IVO,Schumacheru, bio si u pravu i HVALA TI !  Uspio sam ih otvoriti na taj način.

Prije sam se znao susresti s nekim novim fajlovima za kompresiju (ako pišem glupe izraze ispričavam se na svom informatički laičkom rječniku) za koje mi winrar nije pomagao već sam morao skidati neke nove programe.

Tako da sam mislio da je i ovdje takav slučaj. A na googleu kad sam upisao PART File mi je otvorilo na neke stranice za neke programe i slična pitanja ljudi vezana uz to.

Još jednom, isprika svima i hvala

17 godina
neaktivan

Nemas se sta ispricavat.Nista te ne kosta da pitas.Cool

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice