Ne mogu upisati @

poruka: 9
|
čitano: 4.106
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ne mogu upisati @

Od jučer mi se javlja jedan čudan problem. Imam Windows 8.1 i povremeno ne mogu upisati znak @. Dakle na tipkovnici Alt GR + V ne radi, čak i na dodirnoj tipkovnici kad kliknem na @ ništa se ne dogodi. Svi ostali simboli rade! Onda napravim odjavu i onda opet neko vrijeme radi @, pa presatane! Jedino kako mogu koristi @ je da ga umetnem (npr. u wordu umetanje - simbol) i onda ga copy - paste gdje mi treba. Imam Asus Transformer T100TA, i jučer sam instalirao Visual Studio Express - da li je možda to s tim povezano? Ako je netko ima sličan problem ili ima neku ideju nek se javi!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ne mogu upisati @

Možda trebaš promjeniti jezik sa win tipka + space.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Ne mogu upisati @

Mislima da je win+ctrl+space, ali u svakom slučaju ne radi! Otkrio sam da još dva simbola u biti ne rade - otvorena uglata i vitičasta zagrada (Alt gr + F, Alt gr + B), ni preko fizičke ni preko zaslonske ni preko dodirne tipkovnice

13 godina
neaktivan
Ne mogu upisati @

mogeće da layout u tom trenu nije hr

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogući uzrok - kombinacijom tipki promijeniš jezik, pogledaj što ti piše na taskbaru, HR ili EN. Najbolje je isključiti shortcut - desni klik na oznaku jezika (HR) -> Settings -> Advanced Key Settings... da li ima kakva kombinacija tipki ?

12 godina
neaktivan

Na tasbaru mi ne piše ni HR ni EN, nema language bara, iako je u Control Panelu uključana opcija Jezična traka - usidrena na alatnoj traci

16 godina
Ne mogu upisati @

Može li upisati @ sa Shift + 2 ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Ne mogu upisati @

Zeznuo ti se keyboard layout, poznat bug u Win 8.1; moraš dodati novu tipkovnicu za HR layout, preporučam SL jer su identične, i najednom će ti proraditi HR layout kako spada.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ne mogu upisati @

Pronašao sam u čemu je problem. Razer game booster. Dok je on uključen imam problem. Kad ga ugasim sve radi

Moj PC  
3 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice