Media player classic i Win 7 - problem

poruka: 8
|
čitano: 2.307
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Znači, problem je slijedeći - unatar foldera imam video i subtite file (.srt) koji se identično zovu.kad pokrenem video,titl mi se ne pojavljuje automatski-ili ga moram odvući na prozor mpc ili ga pokrenut ručno iz mpc. Tek tada radi. Ima li netko ideju kako bi se to moglo ispravit, odnosno da mi titlovi krenu automatski s videom. Inačee riječ je o 64-bit win 7, build 7000. od codeca imam instaliran k-lite 4.2.5

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Media player classic i Win 7 - problem

Desni klik na film u playeru,Subtitles,Enable.

17 godina

Takoder ima K-Lite Codec ne znam koja verzija sa DirectVobSubom koji omogucuje automatsko pokretanje subtitlova sa filmom samo ti ime titla mora biti isto kao i ime filma i u istom folderu kao i film.

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ne mogu kliknut na Subtitles kad mi je film pokrenu t- ta kontrola mi je onako siva(nedostupna). Stvar je u tome da je na Visti 32-bit radilo automatsko pokretanje titla kad se isto zvao kao i video, a na Sedmici neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prihvaćeno rješenje

Jesi li popalio u View,Options,Playback,Output one opcije naznacene s dvije zvijezdice?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 22:45 (Kristyans).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala, Kristyans! bilo je do jedne od onih zvjezdica.

može lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

možeš skinuti ibsplayer, puno je bolji, mijenjaš font titlova i tako ...

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

Dakle problem sa MPC-om mi se javio jutros(jučer je sve bilo uredu), kada pokrenem video, bilo kakav, ništa se ne vidi samo zvuk, jučer je sve radilo kako treba a sada nije, ima li netko ideju ikakvu zašto bi se ovo moglo desiti?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice