Znači, problem je slijedeći - unatar foldera imam video i subtite file (.srt) koji se identično zovu.kad pokrenem video,titl mi se ne pojavljuje automatski-ili ga moram odvući na prozor mpc ili ga pokrenut ručno iz mpc. Tek tada radi. Ima li netko ideju kako bi se to moglo ispravit, odnosno da mi titlovi krenu automatski s videom. Inačee riječ je o 64-bit win 7, build 7000. od codeca imam instaliran k-lite 4.2.5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desni klik na film u playeru,Subtitles,Enable.
Takoder ima K-Lite Codec ne znam koja verzija sa DirectVobSubom koji omogucuje automatsko pokretanje subtitlova sa filmom samo ti ime titla mora biti isto kao i ime filma i u istom folderu kao i film.
Ne mogu kliknut na Subtitles kad mi je film pokrenu t- ta kontrola mi je onako siva(nedostupna). Stvar je u tome da je na Visti 32-bit radilo automatsko pokretanje titla kad se isto zvao kao i video, a na Sedmici neće.
Jesi li popalio u View,Options,Playback,Output one opcije naznacene s dvije zvijezdice?
hvala, Kristyans! bilo je do jedne od onih zvjezdica.
može lock
možeš skinuti ibsplayer, puno je bolji, mijenjaš font titlova i tako ...
Dakle problem sa MPC-om mi se javio jutros(jučer je sve bilo uredu), kada pokrenem video, bilo kakav, ništa se ne vidi samo zvuk, jučer je sve radilo kako treba a sada nije, ima li netko ideju ikakvu zašto bi se ovo moglo desiti?