pozdrav svima imam pitanje i molbu ako mi može netko pomoći sa ovim starim printerom koji još radi.......nemam instalaciski cd kroz ove godine se izgubio...instalirao nove xp pro sp-3 i nema drivere cjeli dan na netu tražio i nijedan neodgovara njemu ovakve skinuo slika.... molio bih nekog tko ima instalaciski cd ako može da mi uploda..unaprijed hvala......
Lexmark z 33 printer instalaciski cd
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.540
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima imam pitanje i molbu ako mi može netko pomoći sa ovim starim printerom koji još radi.......nemam instalaciski cd kroz ove godine se izgubio...instalirao nove xp pro sp-3 i nema drivere cjeli dan na netu tražio i nijedan neodgovara njemu ovakve skinuo slika.... molio bih nekog tko ima instalaciski cd ako može da mi uploda..unaprijed hvala......
Ovo?
da i CJXP33LE
da i CJXP33LE
Pratio si instrukcije?
nisam :D al kad pokrenem exe onda mi unzipa nešto instalira i ništa dalje restartam comp i nema promjene...nisam na ti sa en pisanjem
nisam :D al kad pokrenem exe onda mi unzipa nešto instalira i ništa dalje restartam comp i nema promjene...nisam na ti sa en pisanjem
Hmmm... Problem je što je taj printer star k'o Biblija i koliko se sjećam procedura se morala poštivati k'o Sveto pismo.
znam nažalost :( možda se netko nađe pa ima taj cd hvala na trudu staro nikako da krepa lol
Ne treba ti cd, sa ovim driverima koje imaš treba ti radit.
Jesi probao "ručno" instalirati (ono Add Printer pa Have disk pa browse na C:\LXKZ33) ?
Pitanje za kraj: da li ti komp vidi pisač (u device manageru je neki upitnik/uskličnik)?
uspio ona zadnja dva koraka nisam uradio treba extraktati i onaj inf fajl pokrenuti u control panelu kod printera....i ide instalacija sada radi hvala dreiveri gore :)) može lock