Lexmark z 33 printer instalaciski cd

poruka: 9
|
čitano: 1.540
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lexmark z 33 printer instalaciski cd

pozdrav svima imam pitanje i molbu ako mi može netko pomoći sa ovim starim printerom koji još radi.......nemam instalaciski cd kroz ove godine se izgubio...instalirao nove xp pro sp-3 i nema drivere cjeli dan na netu tražio i nijedan neodgovara njemu ovakve skinuo slika.... molio bih nekog tko ima instalaciski cd ako može da mi uploda..unaprijed hvala......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lexmark z 33 printer instalaciski cd
max000 kaže...

pozdrav svima imam pitanje i molbu ako mi može netko pomoći sa ovim starim printerom koji još radi.......nemam instalaciski cd kroz ove godine se izgubio...instalirao nove xp pro sp-3 i nema drivere cjeli dan na netu tražio i nijedan neodgovara njemu ovakve skinuo slika.... molio bih nekog tko ima instalaciski cd ako može da mi uploda..unaprijed hvala......

Ovo?

14 godina
neaktivan

da i CJXP33LE

17 godina
max000 kaže...

da i CJXP33LE

Pratio si instrukcije?

14 godina
neaktivan

nisam :D al kad pokrenem exe onda mi unzipa nešto instalira i ništa dalje restartam comp i nema promjene...nisam na ti sa en pisanjem

17 godina
max000 kaže...

nisam :D al kad pokrenem exe onda mi unzipa nešto instalira i ništa dalje restartam comp i nema promjene...nisam na ti sa en pisanjem

Hmmm... Problem je što je taj printer star k'o Biblija i koliko se sjećam procedura se morala poštivati k'o Sveto pismo.

14 godina
neaktivan

znam nažalost :( možda se netko nađe pa ima taj cd hvala na trudu staro nikako da krepa lol 

17 godina

Ne treba ti cd, sa ovim driverima koje imaš treba ti radit.

Jesi probao "ručno" instalirati (ono Add Printer pa Have disk pa browse na C:\LXKZ33) ?

Pitanje za kraj: da li ti komp vidi pisač (u device manageru je neki upitnik/uskličnik)?

14 godina
neaktivan

uspio ona zadnja dva koraka nisam uradio treba extraktati i onaj inf fajl pokrenuti u control panelu kod printera....i ide instalacija sada radi hvala dreiveri gore :)) može lock

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 22:42 (max000).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice