dakle kao što naslov kaže, prije nekoliko dana pojavio mi se užasno iritantan problem. Naime, kursor trenutnog miša s vremena na vrijeme bez ikakvog razloga doslovno ''pobjegne'' s mjesta na koje je postavljem što često rezultira pritiskom sasvim nečeg desetog na ekranu. Micanje je samo po vertikali,dakle samo gore ili dolje nikad lijevo ili desno. Pojava je totalno random, i pojavila se nakon nekoliko dana korištenja miša kojeg sam osvojio prošle godine na wcg a otvorio ga tek dan. ( miš je Samsung Pleomax ML-600G)
U čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti jer pojava je strašno iritantna i jako smeta buudći da je sve češća
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj na drugoj podlozi.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
mene je isto ubijala podloga i to gigabaytova 3D,kad sam stavi neku spužvasto krpenu glupost mišonja je za 5+
probao i drugu podlogu i rezultat je isti, virusa ni ničeg sličnog nema
Ako je miš optički, provjeri da nema prašine sa stražnje strane.
laserski je, probao sam s ispuhivanjem, štapićem za uši i ništa, očajan sam polako :(
a obuzdaj ga nekako
. ocisti podlogu ocisti mis dole. pogledaj jeli sve uredu sa prikljuckom
Jesi instalirao drivere za miš? Mislim da se meni tako nešto bilo događalo.
laserski je, probao sam s ispuhivanjem, štapićem za uši i ništa, očajan sam polako :(
OK, ima još nekoliko stvari koje možeš napraviti:
Stavi miš u drugi port i vidi da li je problem riješen.- Testiraj miš na drugom kompu.
- Deinstaliraj softver od prošlog miša (možda su u konfliktu).
- Updejtaj drivere od miša.
- Možeš proći kroz troubleshootera u windowsima (ne bi vjerovao, ali to nekada riješava problem).
Da vidimo; pošto si stavio zadnji firmware za miša i nije pomoglo, obrati pozornost na kabal. Tojest jel ti upinje u nešto i lično, pa da ga povlači.
Znaš šta još zna riješiti taj problem; čišćenje i defragmentacija windows registra nekim kvalitetnim alatom.
Stavi miš u drugi port i vidi da li je problem riješen.- Testiraj miš na drugom kompu.
- Možeš proći kroz troubleshootera u windowsima (ne bi vjerovao, ali to nekada riješava problem).
sve probano, situacija ista
kabel ništa ne povlači tako da i to otpada, podloga je također nekoliko promjenjeno, defragmentirao jesam pa ćemo sad vidjet ima li pomaka. Najčudnije od svega je što se problem pojavio tek tako, miš je uredno radio dobrih 2-3 tjedna do prije par dana
kabel ništa ne povlači tako da i to otpada, podloga je također nekoliko promjenjeno, defragmentirao jesam pa ćemo sad vidjet ima li pomaka. Najčudnije od svega je što se problem pojavio tek tako, miš je uredno radio dobrih 2-3 tjedna do prije par dana
Na drugom kompu radi normalno ili se javlja isti problem?
jedino to ću sutra probat pa javim sad mi je prekasno otić do nekog a doma nemam drugi komp ;)
ista stvar mi se dešavala odjednom samo i drugi port je pomogao.