Kursor miša bježi

poruka: 16
|
čitano: 23.306
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kursor miša bježi

dakle kao što naslov kaže, prije nekoliko dana pojavio mi se užasno iritantan problem. Naime, kursor trenutnog miša s vremena na vrijeme bez ikakvog razloga doslovno ''pobjegne'' s mjesta na koje je postavljem što često rezultira pritiskom sasvim nečeg desetog na ekranu. Micanje je samo po vertikali,dakle samo gore ili dolje nikad lijevo ili desno. Pojava je totalno random, i pojavila se nakon nekoliko dana korištenja miša kojeg sam osvojio prošle godine na wcg a otvorio ga tek dan. ( miš je Samsung Pleomax ML-600G)
U čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti jer pojava je strašno iritantna i jako smeta buudći da je sve češća

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kursor miša bježi

da nisi pokupio neki malware? jesi skenirao ?
mbam  quick scan

Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Kursor miša bježi

Probaj na drugoj podlozi.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Kursor miša bježi
Pogledaj u Device Manageru da li je pored njega (ili neke druge komponente) prisutan neki dodatni znak (uskličnik, X, strelica i sl.). Ako je, desni klik na taj uređaj i opcija Properties. Napiši ovdje error code.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Kursor miša bježi

mene je isto ubijala podloga i to gigabaytova 3D,kad sam stavi neku spužvasto krpenu glupost mišonja je za 5+

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kursor miša bježi

probao i drugu podlogu i rezultat je isti, virusa ni ničeg sličnog nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je miš optički, provjeri da nema prašine sa stražnje strane.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
protjeran

laserski je, probao sam s ispuhivanjem, štapićem za uši i ništa, očajan sam polako :(

16 godina
neaktivan
Kursor miša bježi

a obuzdaj ga nekakoSmijeh. ocisti podlogu ocisti mis dole. pogledaj jeli sve uredu sa prikljuckom

██████████████████████████████████████████████████████████████████

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kursor miša bježi

Jesi instalirao drivere za miš? Mislim da se meni tako nešto bilo događalo.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Domido kaže...

laserski je, probao sam s ispuhivanjem, štapićem za uši i ništa, očajan sam polako :(

OK, ima još nekoliko stvari koje možeš napraviti:

1. Stavi miš u drugi port i vidi da li je problem riješen.
  2. Testiraj miš na drugom kompu.
  3. Deinstaliraj softver od prošlog miša (možda su u konfliktu).
  4. Updejtaj drivere od miša.
  5. Možeš proći kroz troubleshootera u windowsima (ne bi vjerovao, ali to nekada riješava problem).
18 godina
Kursor miša bježi

Da vidimo; pošto si stavio zadnji firmware za miša i nije pomoglo, obrati pozornost na kabal. Tojest jel ti upinje u nešto i lično, pa da ga povlači.

Znaš šta još zna riješiti taj problem; čišćenje i defragmentacija windows registra nekim kvalitetnim alatom.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
deadman kaže...
Domido kaže...

5. Možeš proći kroz troubleshootera u windowsima (ne bi vjerovao, ali to nekada riješava problem).

sve probano, situacija ista

kabel ništa ne povlači tako da i to otpada, podloga je također nekoliko promjenjeno, defragmentirao jesam pa ćemo sad vidjet ima li pomaka. Najčudnije od svega je što se problem pojavio tek tako, miš je uredno radio dobrih 2-3 tjedna do prije par dana

16 godina
Domido kaže...

kabel ništa ne povlači tako da i to otpada, podloga je također nekoliko promjenjeno, defragmentirao jesam pa ćemo sad vidjet ima li pomaka. Najčudnije od svega je što se problem pojavio tek tako, miš je uredno radio dobrih 2-3 tjedna do prije par dana

Na drugom kompu radi normalno ili se javlja isti problem?

16 godina
protjeran

jedino to ću sutra probat pa javim  sad mi je prekasno otić do nekog a doma nemam drugi komp ;)

15 godina
neaktivan
Domido kaže...
deadman kaže...
Domido kaže...

ista stvar mi se dešavala odjednom samo i drugi port je pomogao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice