Imam problem,kompjuter mi je totalno spor.Koristim Windows 7 Ultimate.Imam 232 gb memorije a iskoristio sam oko 88GB.Procesor mi je Intel Pentium Dual CPU E220 @ 2.40 GHz (uhhh.jesam se napisao :))
Indeks zadovoljstva rada sa sustavom Windows mi je : 3,7
http://img824.imageshack.us/img824/6443/windows7i.png
Grafička 780m.Koristim 32-bitnu verziju.Povremeno mi se pokazuje ovako:"display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered" i onda mi ekran beljsne,prebaci se na drugu temu neku svijetlu i ponovno se vrati u normalu.Kad god upalim kompjuter trebam čekat minimalno 10 minuta da uđem u mozillu.Odnosno kad upali komp nekad mi se pojavi blue screen,ne samo jednom nego 2-3 puta zaredom.Onda kada se više ne pojavljuje blue screen,trebam čekati Windows live messenger da mi se učita,onda idem na mozillu,te dok se ona učita prođe "3 tisućljeća".to je sve nekih 20-ak minuta.
Onda imam problema s otvaranjem nekih programa i sami windows je spor.Npr.kada uđem u moje računalo trebam čekati dok se ono sve ne učita.U programskim datotekama nema čega nema :).Skinuo sam ovaj hebeni windows s interenta i ostali su mi neki podaci sa xp-a.I što je najgore kada deinstaliram igru ostane mapa tog programa/igre u programskim datotekama,a u njima nema ništa.
Zašto je jednostavno i to ne izbriše?!
Ja sam planirao srušiti i ponovno dignuti sustav.Bi li to pomoglo mojim problemima?