Kompjuter mi je u *****

poruka: 7
|
čitano: 4.647
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kompjuter mi je u *****

Imam problem,kompjuter mi je totalno spor.Koristim Windows 7 Ultimate.Imam 232 gb memorije a iskoristio sam oko 88GB.Procesor mi je Intel Pentium Dual CPU E220 @ 2.40 GHz (uhhh.jesam se napisao :))

Indeks zadovoljstva rada sa sustavom Windows mi je : 3,7

http://img824.imageshack.us/img824/6443/windows7i.png

Grafička 780m.Koristim 32-bitnu verziju.Povremeno mi se pokazuje ovako:"display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered" i onda mi ekran beljsne,prebaci se na drugu temu neku svijetlu i ponovno se vrati u normalu.Kad god upalim kompjuter trebam čekat minimalno 10 minuta da uđem u mozillu.Odnosno kad upali komp nekad mi se pojavi blue screen,ne samo jednom nego 2-3 puta zaredom.Onda kada se više ne pojavljuje blue screen,trebam čekati Windows live messenger da mi se učita,onda idem na mozillu,te dok se ona učita prođe "3 tisućljeća".to je sve nekih 20-ak minuta.

Onda imam problema s otvaranjem nekih programa i sami windows je spor.Npr.kada uđem u moje računalo trebam čekati dok se ono sve ne učita.U programskim datotekama nema čega nema :).Skinuo sam ovaj hebeni windows s interenta i ostali su mi neki podaci sa xp-a.I što je najgore kada deinstaliram igru ostane mapa tog programa/igre u programskim datotekama,a u  njima nema ništa.

Zašto je jednostavno i to ne izbriše?!

Ja sam planirao srušiti i ponovno dignuti sustav.Bi li to pomoglo mojim problemima?

Prodajem 3 step FBML kod [povoljno]javite mi se za više informacija
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 9:01 (AtteroDominatus).

0 8 hvala 0
16 godina
Kompjuter mi je u *****

Koliko ti je star PC?

Koje komponente imaš?

Provjeri HDD (što kaže SMART), provjeri kabel od HDD-a.

Uninstall radi ubuduće sa Revo Uninstaller, pa nećeš imati problema za zaostalim mapama i ostacima u registry-u.

EDIT: Sad vidim da si editirao post.

Očito ti driver grafičke nije dobro sjeo, deinstaliraj grafičku i ponovo instaliraj driver.

Da li si skinuo obične ili neki modane Windowse, jer modani mogu prouzročiti svakakva sr*anja,

sve ovisi što je autor ubacio ili izbacio iz instalacije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 9:12 (Matozan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kompjuter mi je u *****

PC mi je star oko 2-3 godine.

Sve sam provjerio,sve je uredu.Upravo sam skinio revo.deinstalirat ću driver pa ću vidjeti što će biti dalje.

a kako da provjerim koje komponente imam.

Sada sam ušao u svojstva računala i piše mi da mi je windows [trial verzija].Ja bih komp odnio na popravak i rekao bi da sruše sustav skroz-naskroz i neka ga opet instalira.Bi li onda bilo ikakvih problema?

0 0 hvala 0
14 godina
Kompjuter mi je u *****

Komponente možeš saznati preko programa aida64 ili everest ultimate.

Prvo napravi backup ako ćeš reinstlirati sustav

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Kompjuter mi je u *****
Ivan_hacker kaže...

Komponente možeš saznati preko programa aida64 ili everest ultimate.

Prvo napravi backup ako ćeš reinstlirati sustav

Sa SIW-om pogledaj koje imaš, najbolji je a besplatni.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
neaktivan
Kompjuter mi je u *****

Prvo skeniraj sa HijackThisom i stavi ovdje log. Onda skeniraj cijeli komp sa malwarebyetsom i pusti neka ti on očisti cijeli komp.

Ako to ne pomogne,onda spremi sve važne podatke na stick/DVD/CD ili šta već imaš i lijepo formatiraj cijeli disk i ponovno instaliraj Windowse.

We are free to follow our own path. There are those who will take that freedom from us, and too many of you gladly give it.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kompjuter mi je u *****
lzgr kaže...

Prvo skeniraj sa HijackThisom i stavi ovdje log. Onda skeniraj cijeli komp sa malwarebyetsom i pusti neka ti on očisti cijeli komp.

Ako to ne pomogne,onda spremi sve važne podatke na stick/DVD/CD ili šta već imaš i lijepo formatiraj cijeli disk i ponovno instaliraj Windowse.

o tome vam ja pričam,očistim ja komp s malwarebyetsom sa svime,ali opet ništa.Spremit ću par podataka na CD i ponovno instalirat windowse vrlo jednostavno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice