Koji Adobeov program?

poruka: 7
|
čitano: 1.126
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji Adobeov program?
pitanje

Gledam tamo ima hrpa toga

Photoshop

Photoshop extended

Lightroom

Elements

može netko pojasnit malo jer neam pojma šta je šta osim ovog prvog photoshopa.

Treba mi program čisto malo za obradu slika s fotoaparata pa ako može preporuka koji od navedenih?

đija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji Adobeov program?
prihvaćeno rješenje

A paint? :D Sala... mozda bi ti i elements bio dovoljan jer od svih navedenih, on je najmanje napredan tj. za jednostavne izmjene na slikama i tako. Opet, naveo si fotic. Za to bi ti bio dobar Lightroom koji je vec profesionalni program za obradu RAW slika, library, post produkcija, itd. Da se mene pita, ja bi se drzao obicnog Photoshopa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji Adobeov program?

photoshop je najsloženiji ali kad ga skužiš onda mozes radit masu stvari o kojima nisi ni razmišljao

ako si početnik i nije te volja bas ucit photoshop onda si uzmi lightroom ili elements

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji Adobeov program?

ja sam imao Photoshop extended cs4 ....je da je to komplicirano.....ali u tome se moze napraviti bas sve sto pozelis sa slikom...ako mislis samo osnovno uredivati sliku bio bi ti i dobar picture menager...to vjerovatno vec i imas instalirano na compu

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji Adobeov program?

ja imam photoshop cs 3 tek sam početnik ali iskreno taj mi je program savršen malo je kompliciran ali ako imaš volj učiti ja bi ti preporučio photoshop jer sa njime možeš raditi razne stvari na slikama!! Fantastično

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji Adobeov program?

za photoshop potraži prvo malo jednostavnije tutorijale za neke gluposti i to će ti pomoć puno,malo po youtubeu,traži stranice sa tutorijalima i polako ćeš naučit dobro kako ga koristit

i malo samo švrljaj po photoshopu,nećeš valjda neš pokvarit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 23:07 (zvons).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji Adobeov program?
autorov komentar

ma radio sam s photoshopom, neam potrebe za njim.

probam lightroom i elements

tenkju =)

đija!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice