Znam da se sa iPoda ne može ništa prebacivati na računalo da bi tamo i ostalo, a zanima me da li ipak možda postoji kakva opcija da se prebaci, ili je to svakako nemoguće!?
...hvala unaprijed na odg...
Znam da se sa iPoda ne može ništa prebacivati na računalo da bi tamo i ostalo, a zanima me da li ipak možda postoji kakva opcija da se prebaci, ili je to svakako nemoguće!?
...hvala unaprijed na odg...
I - jel može to odg?
Može se prebacivati (barem sa starijih iPodova), uključi u iTunesu opciju "Enable disk use", pa ćeš imati pristup sadržaju iPoda.
Međutim, da bi vidio prava imena pjesama trebat ćeš neki specijaliziran program (npr. iPod PC Transfer ili sličan), jer su pjesme razbacane po folderima naziva F00, F01, ... i imaju nekakvu četveroslovnu oznaku, pa se ti snađi u tome :)...
može pomoć?..pokvario mi se komp na kojem mi je instaliran itunes i sad me zanima da li mogu spojiti ipod na neki drugi komp (jer bi si htjela obrisat i dodat neke pjesme) a da mi se ne obrišu sve stvari na ipod-u? hvala
Nažalost, ništa. iUređaji sinkroniziraju glazbenu biblioteku samo s jednim računalom (i to im je najiritantnija osobina).
katastrofa..al,hvala na informaciji :)
Imam problem sa spajanjem Ipod-a (classic 6 generacija) sa racunarom...
Kada sam dobio Ipod sve je radilo u najboljem redu. Spajao je dobro dok jednom nisam podigao novi sistem na racunaru.
od tada nemogu da spojim ni sa jednim racunarom,dizao sam razne sisteme ali nista uvijek isto "Unknow Devices".
Uvijek mi nepozat uređaj prikazuje nemogu da ga instaliram.
Nadam se da neko mozda zna da resi ovaj problem.