Iphone gps

poruka: 8
|
čitano: 5.025
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone gps

moze li iphone imati glasovnu navigaciju

PcEx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone gps

koji iphone 2g,3g,3gs

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone gps

Može i prvi, drugi i treći!

EDIT: Ups, prvi nema GPS! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 22:16 (vjeko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone gps

Koliko ja znam, svaki iPhone koji ima ugrađen GPS može imati glasovnu navigaciju. Naravno, iz AppStorea moraš skinuti aplikaciju za to, a koliko znam, jedina je za sada (za Europu) Navigon. Aplikacija košta poštenih $139.99 (http://appshopper.com/navigation/mobilenavigator-europe), pa ako ti stvarno treba kupi si (ili sačekaj da TomTom ili neko poznat izbaci svoje mape). No, moguće je da će drugi proizvođaći doći s "pretplatom", znači da svaki mjesec moraš platiti određenu cijenu.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iphone gps

da može na engleskom jeziku,

softver se zove xgps i bez naknade dostupan za download putem cydia-e za korisnike koji imaju otključan iphone.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 9:46 (Xidrus).
16 godina
neaktivan
Iphone gps

Lijep pozdrav svima!

Imam na Iphone-u 2 navigacije - gore spomenuti Navigon i Sygic Europe.

Probao sam obadvije i Sygic Europe mi se čini puno bolja (uz to što je i duplo jeftinija)

Navigon mi je pre često gubio GPS signal, a kad ti se to dogodi u trenutku kad imaš 2 ključna skretanja jedan za drugim - zna biti prilično iritirajuće.

Savjetujem svima da probaju Sygic Europe dok ne iziđe TomTom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone gps

Mislim da sam negdje nacuo i da ce Garmin na iPhone, ali nisam siguran. Mislim da bi vlasnicima iPhonea dobro dosao Garmin Mobile XT kakav je na WM uredjajima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone gps
Zdravac kaže...

Lijep pozdrav svima!

Imam na Iphone-u 2 navigacije - gore spomenuti Navigon i Sygic Europe.

Probao sam obadvije i Sygic Europe mi se čini puno bolja (uz to što je i duplo jeftinija)

Navigon mi je pre često gubio GPS signal, a kad ti se to dogodi u trenutku kad imaš 2 ključna skretanja jedan za drugim - zna biti prilično iritirajuće.

Savjetujem svima da probaju Sygic Europe dok ne iziđe TomTom!

Sygic ima puno bolji UI (iako na nekim mjestima koristi scroll "tipku" umjesto pinch zooma - totalna gluparija) i karte mi se čine bolje.

Uskoro dolazi i iGO za koji sam čuo da je najbolje za naše krajeve!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice