Pozdrav, imam jedan poveći problem, dugo sam koristio hotmail adresu i sifra mi je bila memorirana u pretraživaču Chrome, tako da sam zaboravio koja mi je tocno sifra, kako sam nedavno obrisao history sve je otisoo i sad recovery opcije mi nepomazu jer mail adresa koju sam postavio za recovery prije nekoliko godina neznam ni cija je - postoji li neki nacin da se sifra dobije od hotmaila ili nekako cracka ili nesto trece jer mi je taj mail dosta bitan, mogu ponudit cak neku simbolicnu naknadu ako mi netko konkretno pomogne tko se razumije - hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve je men to sumnjivo.
Ostavi se čorava posla
Jesi li prilikom registracije upisao broj mobitela?
kakvog čorava posla, nemogu pristupi jednoj od svojih mail adresa koje koristim, a na njoj su mi neke stvari koje su mi bitne (kontakti) , ako nemozes pomoci nemoj odmagati ! ako netko zna neki nacin za recovery li slicno nek mi javi - pkusao sam doci do neke podsrke za hotmal ali nista nisam nasao -
jesam no u među vremenu (proslo je nekoliko godina) sam poceo koristit drugi broj jer sam bez tog broja na koji mi je bio recovery ostao spletom okolnosti kao i bez mobitela - da bi utvrdio u T comu gdje sam bio da vise nemam pravo na taj broj jer oni izdaju brojeve u opticaj 6 mjeseci nakon sto su neaktivni - i taj broj sad ima netko drugi tko se nejavlja niti njima (tehnickoj podsci T coma od koje sam trazio posredovanje i asistenciju u tome) niti meni - tako da sad neznam sta bih napravio - a taj mal mi je vezan uz neke kontake sa kojima sam u određenom poslovnom kontaktu samo preko tog maila u okviru kojeg ma vec dosta sadrzaja u komunikaciji - zato mi je bitan
Prvo ti moram rec da si neizmjerno glup, ja imam recover passworda preko moba, maila koji koristim, zapisan password (NA PAPIRU), napisane odgovore na sigurnosna pitanja itd. a ne koristim ga za nikakakav posao a ti koji ga koristis se tako ponasas, super. Probaj kontaktirat njihov support ako je istina kao sta kazes da si koristio taj mail onda znas i sadrzaj nekih mailova pa ih zamoli da preko toga dobijes password ako ide.
Imaš jedan način da vratiš lozinku. Upišeš drugi e-mail ali moraš unijeti podatke koje si unjeo prilikom registracije Hotmaila.
Trebaš unijeti:
- Ime
- Prezime
- Datum rođenja
- Država/regija
- Druge lozinke koje si koristio za ovaj račun
- Predmeti nedavno poslanih poruka e-pošte
- Nazivi nekih mapa koje si stvorio, osim zadanih mapa, kao što su Bezvrijedna pošta, Skice ili Poslano
- Adrese e-pošte kontakata kojima ste nedavno slali poruke
Ne moraš znati baš to sve.
Da al majstor najverovatnije nema ni orginalne podatke, a sumnjam da se sijeca nekih random gluposti sta je upisivo.
Ako zna, zna, a ako ne zna neće dobiti račun natrag 
Možda mu je račun već i obrisan zbog neaktivnosti.
Prvo ti moram rec da si neizmjerno glup, ja imam recover passworda preko moba, maila koji koristim, zapisan password (NA PAPIRU), napisane odgovore na sigurnosna pitanja itd. a ne koristim ga za nikakakav posao a ti koji ga koristis se tako ponasas, super. Probaj kontaktirat njihov support ako je istina kao sta kazes da si koristio taj mail onda znas i sadrzaj nekih mailova pa ih zamoli da preko toga dobijes password ako ide.
Kako sam napisao nikyu tako velim i tebi, ako nemozes pomoci nemoj ni odmagati, nitko nije od tebe trazio tvoj stav, trazio sam pomoc u konkretnoj situaciji, ako nemas sto pametno za reci onda suti , ovaj podforum se sa razlogom zove Razni Sofrwareski Problemi a ne moj osobni za izrazavanje nepotrebnih stavova
Nzn jel ti uz sve ovo jos i tak lose vidis da nisi vidio procitat ovu drugu recenicu.