Ethernet kabel i internet

poruka: 5
|
čitano: 1.760
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav imam problem vec duze vremena..

radi se o ethernet kabelu. problem je kada SVAKO jutro upalim racunalo, ono ne prepoznaje kabel. jednostavno tamo u ikoni na desnom donjem uglu pise da nema konekcije i neta stvarno nema. e sad, kako ja rijesim taj problem. tako sto ethernet kabel odspojim i spojim opet u utor jedno 2-3 puta i onda proradi i prepoznaje.

kabel je potpuno nov. 

takodjer sam presao s tcoma na iskon ,a i prije na starom operateru je bio isti problem. da nije nesto unutar maticne problem?

pozdrav

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Ethernet kabel i internet
bloodsucker kaže...

kabel je potpuno nov. 

takodjer sam presao s tcoma na iskon ,a i prije na starom operateru je bio isti problem. da nije nesto unutar maticne problem?

pozdrav

Najvjerojatnije je problem u utoru na matičnoj, no možda je problem i u samom konektoru na kablu. Probaj neki drugi kabel, drugog proizvođača.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
17 godina

ili ubodi u racunalo drugu mreznu karticu,samo ovu na ploci disejbliraj...

0 0 hvala 0
16 godina

Je li ga potpuno ugasiš ili staviš u Sleep?

Imao sam problem da kad god bi stavio W7 u Sleep poslje buđenja mi ne bi prepoznavao konekciju i nisam imao izbora nego restartirat računalo.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da nije do kabela, on radi odlicno i tek je novi zapravo sve je u redu kad postignem da mi ga prepozna maticna a reka sam ,nakon 2-3 ubadanja to tek bude. mozda je do kartice.. komp je stariji i tako to..

nemam drugu mreznu karticu al pokusat cu ili kupit drugu ili pokusat posudit u nekoga, al posto sam "Bogu iza nogu" ne znam koga bih i pitao haha.

inace kad potpuno ugasim to mi se desi. u toku dana koliko god ga ugasim puta toliko puta nece radit odmah, osim nekad kad bude iznimka pa radi, zna se i to desit.

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice