Divx-trzanje slike!!!

poruka: 10
|
čitano: 4.262
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Divx-trzanje slike!!!

Zašto prilikom gledanja dvd ripova (divx) slika trza,pogotovo u scenama kada kamera ide iz jedne u drugu stranu?

Koristim Bs Player ,a komp je Ok nije neka kanta stara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Divx-trzanje slike!!!

probaj povećati Paging file(Virtual memmory)

ako neznaš kako pod Start -> help and support upiši virtual memmory.

EDIT: ili je problem u procesoru, ali kažeš da ti je dobar komp.....

brb
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 23:13 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Divx-trzanje slike!!!

proc je amd athlon 64 +3500

povećao sam paging file ali nije bas pomoglo....svejedno hvala

ako imaš još kakav način da se to riješi slobodno reci

hvala

17 godina
neaktivan
goodie kaže...

proc je amd athlon 64 +3500

povećao sam paging file ali nije bas pomoglo....svejedno hvala

ako imaš još kakav način da se to riješi slobodno reci

hvala

Imao sam jednom sličan problem i , vjerovao ili ne, problem je bio u driverima za zvučnu karticu. Samo skini novije drivere (za zvučnu) i instaliraj ih. Nadam se da će ti to pomoći.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
Divx-trzanje slike!!!

A što ne bi probao sa novim kodecima, moja preporuka ti je FFDShow.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Divx-trzanje slike!!!

Naravno nebi bilo na odmet i da probaš s nekim drugim playerom. Moja preporuka je definitivno GOM player.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
scorpion667 kaže...

Naravno nebi bilo na odmet i da probaš s nekim drugim playerom. Moja preporuka je definitivno GOM player.

Moze probat i s njim. Al moram napomenut da meni s mnogim videodatotekama bas GOM player zna zatrzavati, i to kad svi ostali playeri rade normalno.
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
scorpion667 kaže...

Moze probat i s njim. Al moram napomenut da meni s mnogim videodatotekama bas GOM player zna zatrzavati, i to kad svi ostali playeri rade normalno.
  Interesantno. GOM je valjda jedini player s kojim nikada nisam imao problema bez obzira koristio ja codece koji dođu s njim ili jedan od eksternih. U svakom slučaju nebi mu loše bilo da isproba sve kombinacije. Prvo novi codeci, pa novi player, pa driveri za zvučnu itd.
16 godina
Divx-trzanje slike!!!

Hvala na svemu

probavam sve i svašta,mislim da je to sve stvar dvd ripa...neki ne trzaju,ali većina da.

gledam sa bs playerom i ffd shov codecom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Divx-trzanje slike!!!

nedavno sam rušio windowse i sad se sjećam da se i meni to događalo....

mislim da je problem popravilo instaliranje najnovije grafičjih drivera, ako imaš nvidiu instaliraj najnovije181.22

brb
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 19:23 (Ficho3D).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice