Deinstalacija diskeepera

poruka: 13
|
čitano: 1.628
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Deinstalacija Diskeepera
pitanje

KAda pokušam deinstalirati Diskeeper,ne mogu jer u add/uninstall programs nemam diskeeper,ali znam gdje je diskeeper-ov folder.

nečitak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Deinstalacija Diskeepera

u upravitelju zadataka zaustavi ovaj proces"DkService.exe".....onda izbriši folder....nije mi jasno kako ga nemaš u add/uninstal?.....a možeš ga ponovo instalirati pa deinstalirati....

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

KAda pokušam deinstalirati Diskeeper,ne mogu jer u add/uninstall programs nemam diskeeper,ali znam gdje je diskeeper-ov folder.

Revo Uninstaller helps you to uninstall and remove unwanted programs installed on your computer even if you have problems uninstalling and cannot uninstall them from "Windows Add or Remove Programs" control panel applet.

Moras ga imati.Besplatan i odlican program

I imas krakanu verziju ..jel? :) 

total kaže...

u upravitelju zadataka zaustavi ovaj proces"DkService.exe" (ovo da!).....onda izbriši folder (ni pod razno)....nije mi jasno kako ga nemaš u add/uninstal?.....a možeš ga ponovo instalirati pa deinstalirati....

totale ti si master za deinstaliranje programa! Bravo
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001100100000010011000110111101101110011001110010000000110001001110010011011100110010
17 godina
protjeran
Deinstalacija diskeepera

Pronađi instalacijsku datoteku diskkepeera i pokreni je i odaberi Remove

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A Lazo,Lazo...hvala lazo na putu koji si nam pokazao;)

17 godina
neaktivan
Deinstalacija diskeepera
autorov komentar

Samo da oživim temu jer mi nitko još nije pomogao...

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
Deinstalacija diskeepera

Odeš u Task Manager, klikneš na DKService.exe i na "End Process", zatim odeš gdje ti je instaliran i obrišeš cijeli folder. zatim CCleaner-om (imaš bosanski i hrvatski jezik) odeš u "Registar" i klikneš na "Pronađi suvišno" i zatim kada pronađe probleme klikneš na "Ukloni suvišno"

(ako imate TuneUp, idite u registry cleaner ili kako već i uklonite probleme koje pronađe)

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deinstalacija diskeepera

Task Manager i ubij keeperov servis,onda (opet..ponavljam se) http://www.revouninstaller.com/

Skini ga i deinstaliraj,pazi sta ces odluciti sta je suvisno.

Ovi "advanced" uninstalleri nisu svaki put intelegentni,medutim...Revo je naj-ne invazivniji program te vrste....po mom mislenju.

I besplatan je

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Deinstalacija diskeepera
autorov komentar
Lazarus Long kaže...

Task Manager i ubij keeperov servis,onda (opet..ponavljam se) http://www.revouninstaller.com/

Skini ga i deinstaliraj,pazi sta ces odluciti sta je suvisno.

Ovi "advanced" uninstalleri nisu svaki put intelegentni,medutim...Revo je naj-ne invazivniji program te vrste....po mom mislenju.

I besplatan je

NE Ž-E-L-I!!!
nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Deinstalacija diskeepera

Provaj napravit deinstalaciju u safe modu...

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Deinstalacija diskeepera

Ako znaš gdje su sve folderi od diskeeper-a i u registriju probaj sve ručno ukloniti i pomoću unlockera što ne bude išlo
s delete.Naravno backu-up svega prije toga ili bar restore point.

17 godina
Deinstalacija diskeepera

Uh, taj DiscKeeper je smece od programa i to onakvo koje na kompu uopce nije potrebno to stvarno nikome ne treba, redovita defragmentacija s dobrim programom za takvu namjenu Austlogics Discdefrag ili SmartDefrag i redovito ciscenje klasicnog smeca  s CCleaner-om te naravno drzanje reda u datotekama i to je to nece bit problema a DiscKepper je za naivne meni deset godina nije crko ni jedan hard disc a nisam nikad imao program slicne namjene !!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Deinstalacija diskeepera

Meni je Diskepper vrlo dobar program jer brzo deframgmentira (kod mene 25+MB/s), a što se tiče deinstalacije, vrlo je jednostavno, a pošto ima nekih koji smrdaju stvari, šta ću im ja...pokušao sam pomoći i ne znam da li je probao na način kako sam ja napisao...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice