KAda pokušam deinstalirati Diskeeper,ne mogu jer u add/uninstall programs nemam diskeeper,ali znam gdje je diskeeper-ov folder.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u upravitelju zadataka zaustavi ovaj proces"DkService.exe".....onda izbriši folder....nije mi jasno kako ga nemaš u add/uninstal?.....a možeš ga ponovo instalirati pa deinstalirati....
KAda pokušam deinstalirati Diskeeper,ne mogu jer u add/uninstall programs nemam diskeeper,ali znam gdje je diskeeper-ov folder.
u upravitelju zadataka zaustavi ovaj proces"DkService.exe" (ovo da!).....onda izbriši folder (ni pod razno)....nije mi jasno kako ga nemaš u add/uninstal?.....a možeš ga ponovo instalirati pa deinstalirati....
Pronađi instalacijsku datoteku diskkepeera i pokreni je i odaberi Remove
A Lazo,Lazo...hvala lazo na putu koji si nam pokazao;)
Samo da oživim temu jer mi nitko još nije pomogao...
Odeš u Task Manager, klikneš na DKService.exe i na "End Process", zatim odeš gdje ti je instaliran i obrišeš cijeli folder. zatim CCleaner-om (imaš bosanski i hrvatski jezik) odeš u "Registar" i klikneš na "Pronađi suvišno" i zatim kada pronađe probleme klikneš na "Ukloni suvišno"
(ako imate TuneUp, idite u registry cleaner ili kako već i uklonite probleme koje pronađe)
Task Manager i ubij keeperov servis,onda (opet..ponavljam se) http://www.revouninstaller.com/
Skini ga i deinstaliraj,pazi sta ces odluciti sta je suvisno.
Ovi "advanced" uninstalleri nisu svaki put intelegentni,medutim...Revo je naj-ne invazivniji program te vrste....po mom mislenju.
I besplatan je
Task Manager i ubij keeperov servis,onda (opet..ponavljam se) http://www.revouninstaller.com/
Skini ga i deinstaliraj,pazi sta ces odluciti sta je suvisno.
Ovi "advanced" uninstalleri nisu svaki put intelegentni,medutim...Revo je naj-ne invazivniji program te vrste....po mom mislenju.
I besplatan je
Provaj napravit deinstalaciju u safe modu...
Ako znaš gdje su sve folderi od diskeeper-a i u registriju probaj sve ručno ukloniti i pomoću unlockera što ne bude išlo
s delete.Naravno backu-up svega prije toga ili bar restore point.
Uh, taj DiscKeeper je smece od programa i to onakvo koje na kompu uopce nije potrebno to stvarno nikome ne treba, redovita defragmentacija s dobrim programom za takvu namjenu Austlogics Discdefrag ili SmartDefrag i redovito ciscenje klasicnog smeca s CCleaner-om te naravno drzanje reda u datotekama i to je to nece bit problema a DiscKepper je za naivne meni deset godina nije crko ni jedan hard disc a nisam nikad imao program slicne namjene !!!
Meni je Diskepper vrlo dobar program jer brzo deframgmentira (kod mene 25+MB/s), a što se tiče deinstalacije, vrlo je jednostavno, a pošto ima nekih koji smrdaju stvari, šta ću im ja...pokušao sam pomoći i ne znam da li je probao na način kako sam ja napisao...