CD drive pokazuje prazan CD...

poruka: 3
|
čitano: 5.800
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CD drive pokazuje prazan CD...

neznam gdje stavit ovu temu pa sam stavio ovdje.....

Imam problem

Ubacim neki CD na kojem su npr. pjesme ili kad zelim instalirati neku igru, otvori mi se CD ali prazan i pise: slobodan prostor 0 % - iskoristen prostor 0 %

vec sam pravio takvu temu, evo je: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problemi-dc-drivom/82244.aspx

nekad koristim AutoFix po desetak puta u danu pa nekad uspije a nekad ne

mozeli mi netko pomoc? zna li netko gdje problem i kako ga popraviti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: CD drive pokazuje prazan CD...
noob23 kaže...

neznam gdje stavit ovu temu pa sam stavio ovdje.....

Imam problem

Ubacim neki CD na kojem su npr. pjesme ili kad zelim instalirati neku igru, otvori mi se CD ali prazan i pise: slobodan prostor 0 % - iskoristen prostor 0 %

vec sam pravio takvu temu, evo je: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problemi-dc-drivom/82244.aspx

nekad koristim AutoFix po desetak puta u danu pa nekad uspije a nekad ne

mozeli mi netko pomoc? zna li netko gdje problem i kako ga popraviti?

Mogući problemi na samom CD čitaču, Probaj s CD dali ga očitava na drugom kompu. Ako da, onda je vaš CD čitač otišao u vječna lovišta ili je CD oštečen zbog nečitljivost.

Nenad
17 godina
Re: CD drive pokazuje prazan CD...

Je li se događa isto i kada se ubaci DVD? Tj., je li u pitanju samo i isključivo CD čitač?

Uglavnom, najjednostavnije i isplativije je kupiti novi DVD snimač. Preporučam onaj koji ima podršku za Lightscribe. Nisu skupi (ispod 200 Kn), a sam Lightscribe je zgodna opcija. Znam, jer i sam imam takav snimač koji je došao, ako se ne varam 169 Kn.

Ako ne znaš, Lightscribe je tehnologija ispisa slike i teksta na gornju površinu CD-a i DVD-a. Dakle za Lightscribe je potreban Lightscribe kompatibilan snimač i Lightscribe mediji. Osobno sam prije koji dan kupio Lightscribe CD-e (26 Kn 10 kom.) i rezultat je za mene odličan - sviđa mi se. Na DVD-ove još nisam snimao slike. Uglavnom kupi novi snimač da se ne mučiš s tim čitanjem CD-ova bez obzira bio on Lightscribe ili ne - Lightscribe je zgodna dodatna opcija.

EDIT: Baš sam jučer kupio 10 komada Lightscribe DVD-ova za 32.40 Kn (36 Kn - 10%) u Diska i ispis je vrlo dobar, jedino kada se gleda pod kutem, tada se vidi zamućenje. No, sama slika je odlična.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 18:14 (Izzy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice