Problem sa lozinkom za WiFi mrežu...

poruka: 13
|
čitano: 8.140
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam problem sa lozinkom za WiFi mrežu...Spajao sam se na mrežu automatski,formatirao OS i shavatio da nemam šifre mreže.

Sad,imam laptop koji se još spaja automatski na tu mrežu...i zanima me postoji li neki način za saznavanje lozinke?

WEP je,mislim,bila.

Kopiranje "asteriksa" u wireless nerwork-properties-network key nije uspjelo jer čim kliknem u polje za upis prozora,lozinka (****) nestane?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Ak sam dobro skužio tebi treba wep šifra ?

To ti piše u papirima od routera ili na str routera: 192.168.1.1

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 16:05 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako nikako neuspiješ do lozinke doč onda ima jedno uvučeno dugme na routeru koje stisni čačkalicom i restartat če se na tvorničke postavke i onda uključiš na routeru WiFi i novu lozinku staviš i rješena stvar.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na laptopu koji se automatski spaja na tu mrežu (samo ukoliko imaš Vistu/Win7, za XP nisam siguran), klikneš dolje desno kod sata gdje biraš mreže, desni klik na svoju, pa Svojstva, i onda ti se otvori prozorčić u kojem označiš kućicu gdje piše "Pokaži znakove" (ukoliko ti je UAC uključen pitat će te za administratorsku lozinku/potvrdu), i onda ti se umjesto zvjezdica pojave znakovi...

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa lozinkom za WiFi mrežu...
perkoxcar kaže...

Ak sam dobro skužio tebi treba wep šifra ?

To ti piše u papirima od routera ili na str routera: 192.168.1.1

Ako ti je kojim slučajem šifra F51DE*****, mijenjaj... :)

Potpis ;)
15 godina
neaktivan

Ili na laptopu koji radi skineš ovo: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html

pa pogledaš koji je wep... ili naravno kao što je netko gore napisao, uđeš u router i pogledaš...

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Vjerujem da je najlakse resetirati modem te se zicano spojiti na njega i ponovo podesiti wireless, mozes probati programom koji ti je predlozio Nemo BJ ili ako imas vremena mozes se igrati "hackera" i skinuti Back Track 4 (linux distribucija) pa probati "hakirati"... Ako se odlucis za trecu opciju evo ti nekoliko korisnih linkova 1, 2.

Vidi Veni Vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam koliko je najlakše restirati router koji je dobro podešen pa ponvno raditi konfiguraciju..

Najlakše skinuti gore program u linku i staviti ga na laptopu koji je spojen na router i pogledati wep..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemoj_BJ,puno ti hvala kolega.

16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Ako nikako neuspiješ do lozinke doč onda ima jedno uvučeno dugme na routeru koje stisni čačkalicom i restartat če se na tvorničke postavke i onda uključiš na routeru WiFi i novu lozinku staviš i rješena stvar.

mato, šuti...

Dajem demonoid pozivnicu na pm
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

mato, šuti...

Smijeh

16 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

mato, šuti...

Zašto? Pa to funkcionira i sve radi kasnije...i ti šuti i nemoj spamat po temi.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
16 godina
neaktivan

Jel baš mora čačkalicom?Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice