Bnet 8mbit

poruka: 5
|
čitano: 1.566
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bnet 8Mb/s

Imam B-netov 3D (carnet) paket i Linksys router, wireless network za komp,laptop i Playstation 3. Vidio sam na njihovoj stranici da do 15. lipnja svi korisnici 2D / 3D paketa će dobiti ubrzanje sa 4Mb/s na maksimalnih 8Mb/s. Otišao sam na speedtest.net i testirao. ali mi je brzina još uvijek ista (3,5-4Mb/s). U čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 19:32 (digital.zero).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bnet 8mbit
digital.zero kaže...
Imam B-netov 3D (carnet) paket i Linksys router, wireless network za komp,laptop i Playstation 3. Vidio sam na njihovoj stranici da do 15. lipnja svi korisnici 2D / 3D paketa će dobiti ubrzanje sa 4mbit na maksimalnih 8mbit. Otišao sam na speedtest.net i testirao. ali mi je brzina još uvijek ista (3,5-4mbit). U čemu je problem?

Probaj OVDJE pa javi rezultate, pa ćemo dalje.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
Bnet 8mbit

Nazovi B-netovu SZK i pitaj. Tako je i T-Com imao rok do kojeg su povećavali korisnicima i svejedno nekima nisu u roku ili nikako (zbog tehničkih nemogućnosti).

It's a bird...It's a plane...No, it's just Mark Webber

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3,02 Mb/s. Stara brzina......
16 godina
F1-IVO kaže...

Nazovi B-netovu SZK i pitaj. Tako je i T-Com imao rok do kojeg su povećavali korisnicima i svejedno nekima nisu u roku ili nikako (zbog tehničkih nemogućnosti).

Ma ne žele uopće povećati, osim ako ne interveniraš. Puno ljudi uopće ni ne zna koja im je brzina, pa na njima zarađuju. Ako ti se stvarno nije povečala brzina, nazovi ih i povećat će ti.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice