Danas sam kod ujne htjeo promjenit pastu na starom AMD Sempronu 1.4 GHz i kad sam skinuo hladnjak s njim sam digao i procesor pokušao sam ga odlijepit al ne miče se. Sad me zanima jel to normalno il šta? Nikad u životu nisam vidio a ni čuo za tako nešt.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam kod ujne htjeo promjenit pastu na starom AMD Sempronu 1.4 GHz i kad sam skinuo hladnjak s njim sam digao i procesor pokušao sam ga odlijepit al ne miče se. Sad me zanima jel to normalno il šta? Nikad u životu nisam vidio a ni čuo za tako nešt.
Normalna stvar, ta konfa je jako stara i s vremenom se CPU zalijepio za hladnjak. Probaj s skalperom ili necim tankim odvojit CPU od hladnjaka ili sastavi komp, pokreni neki bench da se cpu zagrije i onda ga ugasi, rastavi i vise nece bit zaljepljeni....
1969 Dodge Charger R/T
Ok hvala na tako brzom odgovoru
Ok hvala na tako brzom odgovoru
Np, ako ti jos nesto nije jasno, samo pitaj 
Ako nejde , probaj rotirat procesor , morao bi se onda odlijepiti !
ili ga zagrij s susilom za kosu
Meni se isto dogodilo, probaj ga prvo rotirati, ako ne pomogne onda ga fenom grijati da se pasta smekša. Probaj ga sa šarafcigerom sginut, ako ništa od ovog ne pomogne, pokrij pinove sa krpicom i uzmi WD 40 i špricaj po pasti. WD 40 će nagrizati pastu, poslije toga samo sa skalpelom probaj po pasti između procesora i hladnjaka i procesor će otpasti. Jedino je to meni pomoglo kada se meni procesor zalijepio.