pozdrav ovako drug ima navedenu grafu ima ju duze vreme i kaze da su mu se sad poceli pojavljivati problemi kad je igrao tomb raider ovaj novi kaze da je igra u nekim dijelovima samo zašteka i mora restartirat komp ali kad restartira komp onda nema slike na monitoru i mora iskljuciti kabal iz napajanja isto tako i kad igra medal of honor warfighter samo da krene igrat ono zašteka i mora restart komp i kad je restartiro i onda su bile nekakve kockice po ekranu i opet smo restartirali i onda je bilo normalno ali kad igra problemi temepratura je kad igra oko 88 stupnjeva mozda je to previše
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde molim te ponovo ljepo napisi pitanje kak Bog zapoveda, nema: uvoda, zreza ,tocke ...post zvuci ovak: on je ovo, pa je ono, pa smo mi ovo lol ....
krv ti mrknem dakle kad igra novije igre komp zašteka mora ga restartirat i kad restartira nema slike na ekranu i onda mora iskljuciti kabal od napajanja ostavit ga par minuta i opet palit da bi radio i jednom je upalio komp i bile su nekakve kockice po ekranu ja mislim da je ta grafa zrela za groblje.neznam kako da objasnim
e sad ljepo napisi kolko je jako i staro napajanje i koje prizvodjach istog.
radi se o xfx 4870 1gb gddr5 256bit i napajanje je nekakvo lc power ja mislim 450w starost neznam :D
meni to smrdi da je napajanje negdje vrisnulo ... a kaj se tice grafulje posto je to star model nek proba skinut hladnjak ocistit dobro grafu ispuhat promijenit pastu, pa ako bu opet hebalo
nek razmisli o novom napajanju ... bdw cekaj ostale kolege da se ukljuce u razgovor... mozda oni imaju bolje rjesnje od mene
grafa na izdisaju! probaj ispirit komp dobro, rastavit grafu i promjenit joj pastu!i bilo bi dobro kad bi joj mogao izeti bolji hladnjak, tipa accelero s1 rev2 ili tako nesto!
evo riješeno bar se nadam ocistio sam mu grafu i promijenio pastu i ponovo smo instalirali drivere
ovako dali moze nekakva grafa do 130 km to vam je 500kn pošto je kolega iz bos broda a u hr po grafu bi išao samo u brodsko posavsku pa ako neko moze proporucit neku grafu ili nešto sa njuškala
ovako dali moze nekakva grafa do 130 km to vam je 500kn pošto je kolega iz bos broda a u hr po grafu bi išao samo u brodsko posavsku pa ako neko moze proporucit neku grafu ili nešto sa njuškala
Nemoj ništa polovno uzimati što nije pod garancijom, jer može nakon tjedan dana krepati..
HD 6670:
Links
Makromedia
HD 7750:
Links
Audax
Makromedia
HD 7770:
Links
Links
Makromedia
Usporedba tih grafickih:
6670 vs gt630
7750 vs gtx650
7770 vs gtx650
Šta će na kraju uzeti, to zavisi od njega, ja mu preporučam da sakupi još koju kintu i nek si uzme HD7770/HD7750. Ništa polovno neka ne uzima. A ako bude uzimao do nekih 500kn neka uzme 6670 ili GT630, al neka pazi da je DDR5 memorija(brža).
evo odlucio je uzeti xfx amd radeon hd 7750 nadodat ce malo novaca i zahvaljuje vam se
cool, samo sto je vise od 50% cijene koju si prvotno naveo! al ok...