Win 7 i WLAN

poruka: 19
|
čitano: 3.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win 7 i WLAN

Imam jedan problem,imam optimu i dali su mi mali wlan usb realtek i sad kad ga instaliram i odem u mreže on se lipo vidi ali kad se probam spojiti na mrežu samo mi kaže da je problem u upravljačkim programom???

Ako netko zna u čemu je problem neka mi HITNO javi hvala puno..............

!SPREMAN SAM NA INVAZIJU....KUPIO SAM PUNO KONZERVI!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 i WLAN

Izbaci ovo

MOŽDA POSTOJI PROBLEM SA UPRAVLJAČKIM PROGRAMOM PRILAGODNIKA

BEŽIČNA MREŽA

16 godina
neaktivan
Win 7 i WLAN

Odi na stranicu proizvođača i nađi najnovije drivere i upravljačke programe za taj WLAN adapter....ako ne uspije mogu ti ja probat preko Team Viewer-a to sredit.

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve najnovije skinuto i instalirano.................

16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Sve najnovije skinuto i instalirano.................

Hmmmmmmmmm....čudno, probaj ovako:

Odi na Device Manager > Network adapters i tu nađi taj adapter i napravi upgrade driver-a ako kažu winsi da ima najnovije, onda nije softverski nego hardverski problem...dakle ili je problem sa samim adapterom ili je nešto ne štima sa njegovim ili router-ovim postavkama Neodlučan

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 15:44 (Krešo91).
17 godina
neaktivan

vjerovatno je hardwerski problem jer imam i laptop sa win 7 i tamo radi............hmmmmm još mi je budala stavila na hrvatski ništa ne kužim..............probao sam startati neke servise i i to ne šljaka probao sam sa tri različita proizvođača i to ne šljaka a komp je 5 dana star................

17 godina
neaktivan

Evo sve sam probao što se tiče drivera itd i on jednostavno nemože naći mrežu????probao sam sa drugim WLAN adapterom i uvik javlja istu grešku...

16 godina
neaktivan

Onda je problem najvjerojatnije u tom WLAN adapteru tj. hardverski problem...vrati ga ili ga zamjeni za neki drugi

17 godina
neaktivan
Win 7 i WLAN

I to je probano sa tri modela tp-*linka i opet isti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

I to je probano sa tri modela tp-*linka i opet isti problem

Bizarno...onda može biti problem u postavkama router-a ali to je malo vjerojatno...nazovi službu za korisnike i pitaj ih kako da to središ....ja sam tako zvao za prot forward postavke i za statičku IP adresu jer sam nešta smrdao postavke na mrežnoj kartici Nevinašce i nazvao SZK, javila se neka ženska i rekla mi sve u detalje kako, gdje i šta...pa ih nazovi i reci im problem

17 godina
neaktivan
Ovako... prvo probaj maknuti cjelokupnu enkripciju wlan mreze... neki ne radi s tkip i aes zajedno....

Ako to pak ne ide... ili ti je defektan adapter... ili ti router ne voli taj adapter...

Znaci pokusaj se spojiti na neku drugu mrezu... ako ide... znaci router ti jednostavno ne zeli tjerati adapter...

Isto tako, izbaci filtriranje mac adresa ako imas ukljuceno...

NOTE: NE zaboravi enkripciju vratiti na staro...
In Control
17 godina
neaktivan

E a di da to maknem mislim tu enkripciju sve mi je još novo prvi put sam na win7.........

17 godina
neaktivan
Na routeru...

192.168.1.1

i onda podatci (default user, user ili admin 0000 ili... ne znam ima ih milju)

wireless kartica pa onda sredi...
In Control
17 godina
neaktivan

Aha ti misliš tamo ma nema to veze ja sam sad trenutno kraj totalno drugog routera.............tako da mismil da to nema veze neko mi je jednom rekao da triba valjda u win 7 upaliti opciju za wlan ili tako nešto evo sad ču ponovo probati sa drugim wlan usb od tplinka

17 godina
neaktivan
Defektan adapter...
In Control
17 godina
neaktivan

Ne ne radi ni sa TP-Link tl-wn322g............................

17 godina
neaktivan
Win 7 i WLAN

E da malo prčkao po netu i widim da mora i servisima biti WZC ali ja toga servisa nemam uopće..........................kako ga dodati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skyreeper kaže...

E da malo prčkao po netu i widim da mora i servisima biti WZC ali ja toga servisa nemam uopće..........................kako ga dodati?

-imaš ga :)

to je izbor dali koristiti util od uređaja ili windowse za konfiguraciju (windows zero config.) wirelessa.

Preporuka za wzc zato jer je standardan, dok util može imati neke druge prednosti... (i mane, kao recimo tip enkripcije ako je starija verzija).

Prebaci (ako već nije) da windowsi kontroliraju .. dodatno u mrežnim opcijama imaš izbor 128-56 bit enkripcije, upravo zato jer neki uređaji ne podržavaju 128...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Hvala svima sad sve radi :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice