Vivax dvbt 114

poruka: 41
|
čitano: 38.898
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vivax dvbt 114
dodosb kaže...

Danas sam dobio posljednju verziju firmware za prijemnik Vivax dvb-t 114, a ona je od 06.03.2010. verzija 1.5.

Trenutačnp mi se ona i nalazi na prijemniku ali postavio sam je nanovo, sad me zanima oće li mi se ponovo gasiti.

Ja imam verziju 1.5 pa mi se isto gasi!

14 godina
neaktivan

Gasenje uredjaja Vivax dvbt 114 je zbog lose kvalitete izrade i pregrijavanja, a ne do firmwarea.

15 godina

tak i tak sam ga ubijo sa krivim firmwareom jer mi je užasno to išlo na živce ... sad imam onaj stari Haier taj radi ko urica

15 godina
Vivax dvbt 114

znaci na ovom reciveru imaju dva utora... jedan koristim za telku i sve je dobro sa slikom a drugi za kucno kino koristim i slika je sva puna nekih konstrasta, lica su skroz narancasta cak i pomalo crvena. tako je i kad stavim od tv-a scart  kabal u taj utor.. jeli i vama tako i jel se to moze kako promijenit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
maxy0 kaže...

znaci na ovom reciveru imaju dva utora... jedan koristim za telku i sve je dobro sa slikom a drugi za kucno kino koristim i slika je sva puna nekih konstrasta, lica su skroz narancasta cak i pomalo crvena. tako je i kad stavim od tv-a scart  kabal u taj utor.. jeli i vama tako i jel se to moze kako promijenit

jedan scart ti šalje RGB signal koji ti "kvari" taj signal. ili isključi RGB na samom uređaju ili taj koji šalje RGB ukopčaj u TV koji može primit RGB sliku (odvojenu crvenu-zelenu-plavu boju pa ih sam miješa)

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
13 godina
Vivax dvbt 114

Ma nemože ništa taj resiver ništa osim prikazat sliku na starom crt televizoru.

Kakvo kučni kino?

0 0 hvala 0
15 godina
smirnoff kaže...
maxy0 kaže...

jedan scart ti šalje RGB signal koji ti "kvari" taj signal. ili isključi RGB na samom uređaju ili taj koji šalje RGB ukopčaj u TV koji može primit RGB sliku (odvojenu crvenu-zelenu-plavu boju pa ih sam miješa)

sad sam stavio u ovaj utor di su takve boje kabel ood tv-a i bilo je sve crveno... u postavkama je bilo RGB i to sam promijenio u CVBS i jos je gore bilo tako da ni sad nije dobro
Jeli ti imas takav reciever i jel ti sve ok? mozda mi je to zbog tv (star je 15-ak god {#}) jeli tako na svim recieverima?

LG 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 20:59 (maxy0).
14 godina
protjeran
maxy0 kaže...
smirnoff kaže...
maxy0 kaže...

sad sam stavio u ovaj utor di su takve boje kabel ood tv-a i bilo je sve crveno... u postavkama je bilo RGB i to sam promijenio u CVBS i jos je gore bilo tako da ni sad nije dobro
Jeli ti imas takav reciever i jel ti sve ok? mozda mi je to zbog tv (star je 15-ak god {#}) jeli tako na svim recieverima?

LG 

još mi samo pada na pamet da je do kabela, odn. da scart nije ispravan, iako si prebacio na CVBS probaj malo mrdti sam kabel da vidiš dali on gubi kontakt...nema šta drugo biti, ako je odabran CVBS onda DVBT šlaje običan kompozitni signal i tu slika mora bit OK. Bez obzira koliko star TV.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 22:28 (smirnoff).
15 godina
Vivax dvbt 114

probat cu zamijenit kabele i nes prckat al nebi reko da ce uspjet... to tako na drugim recieverima nije? da si kupim neki drugi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

steta stari, imam i ja takav reciver i sami problemi sa njim. zalim ono vrijeme kad sam ga uzimao, da sam pametniji bio mogao sam imat stronga, a danas ga je teško nabavit.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Dobra večeri sretan Božić,uz molbicu da mi pošaljete onaj firmware za dvbt Vivax 114.Hvala i pozdravčić ! basnoslovac@gmail.com

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice