Visoka temp cpu laptopa

poruka: 6
|
čitano: 1.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Visoka temp cpu laptopa

Lijep pozdrav, kupio sam Clevo m67sru i imam problem sa visokom temperaturom procesora i grafičke. Prvih par sekundi nakon paljenja laptop odma postigne temperaturu od 80 stepeni i ventilator se ne ubrzava, kad postigne i 85 stepeni ventilator i dalje ostaje pri normalnoj brzini. Nekad zna na 79 stepeni da ubrza i za par sekundi skida temperaturu za nekoliko stepeni, a na višim temperaturama se ne uključuje.

Je li se neko već sustretao sa ovakvim problemom, šta preporučujete? Hvala na svim odgovorima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 21:28 (hashishar).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Visoka temp cpu laptopa
hashishar kaže...

Lijep pozdrav, kupio sam Clevo m67sru i imam problem sa visokom temperaturom procesora i grafičke. Prvih par sekundi nakon paljenja laptop odma postigne temperaturu od 80 stepeni i ventilator se ne ubrzava, kad postigne i 85 stepeni ventilator i dalje ostaje pri normalnoj brzini. Nekad zna na 79 stepeni da ubrza i za par sekundi skida temperaturu za nekoliko stepeni, a na višim temperaturama se ne uključuje.

Je li se neko već sustretao sa ovakvim problemom, šta preporučujete? Hvala na svim odgovorima.

Hm rastavit ga ocisti od prasine stavi novu termalnu pastu pa vidi rezultate.I vidi jel se vrti vent

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 21:31 (Mezethys).
12 godina
neaktivan

Vrti se ventilator i sad, ali ne prati povećanje temperature ubrzavajući nego onako nasumično ubrzava i usporava.

Uradit ću to što si predložio, hvala ti. Lijep pozdrav.

13 godina
hashishar kaže...

Vrti se ventilator i sad, ali ne prati povećanje temperature ubrzavajući nego onako nasumično ubrzava i usporava.

Uradit ću to što si predložio, hvala ti. Lijep pozdrav.

ovako! Laptop se barem jednom u godinu dana mora ocistit!

Ako je malo teze doci do procesora onda mi bilo najbolje da nekom pljunes  cca 150 kn i nek naprave kako bog spada!

A postoji mogucnost da kupis i postolje za laptop!

http://www.links.hr/?naziv=hladenje-za-notebook-coolermaster-notepal-x2-do-17-crno&option=artikl&id_artikl=016.000.272

Kresimir
12 godina
neaktivan

Planiram nabaviti tu podlogu za hlađenje. hvala

13 godina
hashishar kaže...

Planiram nabaviti tu podlogu za hlađenje. hvala

ali ako ga ne ocistis nema svrhe nikakve!

Kresimir
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice