Tipkovnica i mis

poruka: 14
|
čitano: 6.387
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tipkovnica i mis

U zadnje vrijeme mi se dogada da mi odjednom mis i tipkovnica prestanu raditi, posto imam logitech g105 tipkovnicu uvijek imam ukljuceno svijetlo na njoj i u jednom trenutku jednostavno se iskljuci tj svijetla se pale gase a mis se neodaziva te takoder se ovako mis randomly neodazove na 1 sec i opet normalno radi.... Sto da napravim?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 19:20 (Bulldozer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tipkovnica i mis

Da li ti je perferija spojena preku USB huba ili direktno?

Da li čuješ zvuk prepoznavanja novog hardvera kada se to dogodi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnica i mis

Kad se desi to sa misem na skundu onda se cuje taj zvuk, spojeni su obadvoje preko usb-a iza na komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica i mis

Cudno da imas problem s oba komada periferije ! Probaj misa i tipkovnicu na drugom kompu ! Probaj instalirat novije drivere za maticnu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnica i mis

Nakon ponovnog isntaliranja drivera za maticnu ispit problem se pojavljuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica i mis

Provjeri da ih nisi uključio u USB 3.0 port a usout provjeri na matičnoj ploči da nema USB port označen za periferiju. Provjeri i šta kaže User manual.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnica i mis

Oboje su ukljuceni u obican USB 2.0 port i procitao sam manual i nekaze nista za posebne portove za tipkovnicu i mis, osim naravno sto imaju 2 PS2 porta, a moja tipkovnica i mis su USB.

Otisao sam u event viewer i nasao da cesto dolazi ovaj warning "The driver \Driver\a78qyujv failed to load for the device PCI\VEN_11AB&DEV_6140&SUBSYS_FC76E1BA&REV_01\4&5d18f2df&0." Sto bi to moglo biti? tj. driveri cega?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 17:05 (Bulldozer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica i mis

Skini neku live verziju Linux-a (npr. Ubuntu LiveCD).

Ako ti se to bude dešavalo i kada digneš OS i sa cd-a znači da je kvar hardverske prirode.

Ako ne; znači da je greška u softveru i igraš se dalje.

Iako po meni ovo što si ti opisao izgleda da se nešto zblesiralo u driverima.

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Tipkovnica i mis

Jesi li siguran da si instalirao sve driver-e za ploču? Provjeri USB hub u Device Manager.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tipkovnica i mis

Koji operativni sistem imas instaliran ........ onda tek mozemo razgovarati o razlozima......

brix mo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tipkovnica i mis

Predpostavljam da sam sve instalirao... Imam Windows 7 Ultime 64-bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tipkovnica i mis
phoenix2003 kaže...

Jesi li siguran da si instalirao sve driver-e za ploču? Provjeri USB hub u Device Manager.

Što da točno provjerim?

Evo slika device menager - USB

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 17:05 (Bulldozer2).
15 godina
Tipkovnica i mis

Nisi napisao da li si instalirao driver za tipkovnicu i miša...evo link za tipkovnicu http://www.logitech.com/en-sg/support/8562?crid=404&section=downloads&osid=14&bit=64

Potraži na službenoj stranici postoji li još kakav software koji tipkovnica zahtjeva kako bi normalno radile sve funkcije na njoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tipkovnica i mis

pogledaj dali u biosu imas opciju za ukljucivanje podrske za usb mis i tipkovnicu - ukljuci to - @ko je ukljuceno onda iskljuci - idi u device manager i klikni properties prvo deinstaliraj driver od tipkovnice pa od misa nakon toga resetiraj windowse - 

Zamolba za clanove foruma BIK i Itomic009 da ne komentiraju moje poruke, Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 1:33 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice