U zadnje vrijeme mi se dogada da mi odjednom mis i tipkovnica prestanu raditi, posto imam logitech g105 tipkovnicu uvijek imam ukljuceno svijetlo na njoj i u jednom trenutku jednostavno se iskljuci tj svijetla se pale gase a mis se neodaziva te takoder se ovako mis randomly neodazove na 1 sec i opet normalno radi.... Sto da napravim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li ti je perferija spojena preku USB huba ili direktno?
Da li čuješ zvuk prepoznavanja novog hardvera kada se to dogodi?
Kad se desi to sa misem na skundu onda se cuje taj zvuk, spojeni su obadvoje preko usb-a iza na komp
Cudno da imas problem s oba komada periferije ! Probaj misa i tipkovnicu na drugom kompu ! Probaj instalirat novije drivere za maticnu !
Nakon ponovnog isntaliranja drivera za maticnu ispit problem se pojavljuje
Provjeri da ih nisi uključio u USB 3.0 port a usout provjeri na matičnoj ploči da nema USB port označen za periferiju. Provjeri i šta kaže User manual.
Oboje su ukljuceni u obican USB 2.0 port i procitao sam manual i nekaze nista za posebne portove za tipkovnicu i mis, osim naravno sto imaju 2 PS2 porta, a moja tipkovnica i mis su USB.
Otisao sam u event viewer i nasao da cesto dolazi ovaj warning "The driver \Driver\a78qyujv failed to load for the device PCI\VEN_11AB&DEV_6140&SUBSYS_FC76E1BA&REV_01\4&5d18f2df&0." Sto bi to moglo biti? tj. driveri cega?
Skini neku live verziju Linux-a (npr. Ubuntu LiveCD).
Ako ti se to bude dešavalo i kada digneš OS i sa cd-a znači da je kvar hardverske prirode.
Ako ne; znači da je greška u softveru i igraš se dalje.
Iako po meni ovo što si ti opisao izgleda da se nešto zblesiralo u driverima.

Jesi li siguran da si instalirao sve driver-e za ploču? Provjeri USB hub u Device Manager.
Koji operativni sistem imas instaliran ........ onda tek mozemo razgovarati o razlozima......
Predpostavljam da sam sve instalirao... Imam Windows 7 Ultime 64-bit
Nisi napisao da li si instalirao driver za tipkovnicu i miša...evo link za tipkovnicu http://www.logitech.com/en-sg/support/8562?crid=404§ion=downloads&osid=14&bit=64
Potraži na službenoj stranici postoji li još kakav software koji tipkovnica zahtjeva kako bi normalno radile sve funkcije na njoj.
pogledaj dali u biosu imas opciju za ukljucivanje podrske za usb mis i tipkovnicu - ukljuci to - @ko je ukljuceno onda iskljuci - idi u device manager i klikni properties prvo deinstaliraj driver od tipkovnice pa od misa nakon toga resetiraj windowse -
Zamolba za clanove foruma BIK i Itomic009 da ne komentiraju moje poruke, Hvala !