Temperatura maticne

poruka: 5
|
čitano: 926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Temperatura maticne

Pozdrav,kao prvo nemam pojma o kompjuterima,tako da sam laik,i molim vas da mi pomognete u vezi ovoga....Ima skoro mjesec dana katastrofa mi radi kompjuter,koci mi video,nemogu normalno dvije stranice da otvorim katastrofa jednom rijecju,...jednom sam ga nosila u servis,covjek mi rekao da mi je podesio rame i dobro je bilo neko vrijeme,ali opet kriza teska...sta da radim i kako nemam pojma tako ako mi mozete pomoci zahvalna bih bila :) i temperatura maticne kadf imam otvorene stranice izlazi na 84 stepena ili cak i vise do 90 zna izaci 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 18:03 (Diablo-Di).

0 0 hvala 0
15 godina
Temperatura maticne

- Nisam odmah skužio jel ovo stolni PC ili laptop, ali vidim sad da je stolni PC.

- Prvo stranice ne smiju biti otvorene nikada, na taj način lako prašina ulazi u kućište, isto tako je lošija cirkulacija zraka unutar samoga kućišta, a onda imaš i loše hlađenje.

- Prvo probaj dobro očistit prašinu iz kućišta, ako to ne pomogne, onda je potrebno ugradit koji dodatni ventilator da se to bolje hladi, jedino tako možeš spustit ove temperature.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 19:36 (Valentin17).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Temperatura maticne

Koji antivirus imaš?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Temperatura maticne
Valentin17 kaže...

- Nisam odmah skužio jel ovo stolni PC ili laptop, ali vidim sad da je stolni PC.

- Prvo stranice ne smiju biti otvorene nikada, na taj način lako prašina ulazi u kućište, isto tako je lošija cirkulacija zraka unutar samoga kućišta, a onda imaš i loše hlađenje.

- Prvo probaj dobro očistit prašinu iz kućišta, ako to ne pomogne, onda je potrebno ugradit koji dodatni ventilator da se to bolje hladi, jedino tako možeš spustit ove temperature.

Care moj hvala ti ...otvorila sam ga sinoc,ocistila prasine za izvoza...sada mi je i manja temperatura,znaci moram ga najmanje jednom mjesecno ocistiti od prasine jer mi i u cosku stoji pa se toga nakupi...imam dva ventilatora jedan na naticnoj postojeci i jos  mi jedan stavili prosli put kad je bio na srevisu na kapku od procesora 

16 godina
neaktivan
Temperatura maticne

Evo još jedna napomena, za ventilatore, ispuh ventilatora mora biti slobodan (odmaknut od zida) isto tako i stranice sa rešetkama ne smiju biti zaklonjene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice