Pozdrav, od svih mogucih sluski ja uzmem Roccat posto se njihovim sluskama tipkovnicama i misevima sluzim godinama , prije 2 mjeseca sam uzeo roccat kave 5.1 sluske i naravno kad sam ih ukopcao u komp shvatis da nesto nije u redu, bilo kakvo pomicanje misa kliktanje misom scrollanje s njim surfanje webom igranje igrica me zivcira jer cujes kao neko skripanje u njima ili cviljenje i piz**** vec danima , pokusao sam prakticki sve osim instaliranja novih drivera za sound maticna mi je asrock h77 Pro4/MVP , da li da kupim zvucnu posto je nemam imam samo integriranu ili da instaliram neke druge drivere , znam da ima veze sa statickim elektiricitetom trazio sam po web-u solucije i opet nista, pokusavao sam iskljuciti on board sound u biosu ali nisam ga mogao pronaci :P . Jel imao tko kakvih iskustava s tim problelom , da sad ne kupujem i ne bacam opet 300-400kn za zvucnu . Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj taj headset kod npr. frenda , da vidis dali ti se i tamo to događa !
Budem pokusao pa cu ti javiti.
Jesi popravio, skuzio di je bug?
Mislim da za nju moras imat zvucnu s pojacalom za sluske.

A jesi ga naso pitat nakon godinu dana.....
Ugl kad smo vec tu, također imam isti problem i jedini nacin da ga rijesis je da na kontroleru od sluski smanjis one slidere na nekih 10% a na windowsima dignes zvuk do kolko ti pase. Sve normalno cujem a zujanja nema.

Ugl kad smo vec tu, također imam isti problem i jedini nacin da ga rijesis je da na kontroleru od sluski smanjis one slidere na nekih 10% a na windowsima dignes zvuk do kolko ti pase. Sve normalno cujem a zujanja nema.
Nije to bio razlog, nek prije par dana stavio oglas da ih prodaje pa pitao...
prodaje pod super očuvane, bez greške...
kužiš?!

Nije to bio razlog, nek prije par dana stavio oglas da ih prodaje pa pitao...
prodaje pod super očuvane, bez greške...
kužiš?!
Hahaha,nasmija me dobro