Prženje pitanje

poruka: 6
|
čitano: 2.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Prženje pitanje
ćuo sam da se može spžiti originali cd-ovi, dvd-ovi,.........
npr.:
org. windowsi
org. igre

sve što je org. da se može spžit pa je moje pitanje ovako:
ako je to istina kako se to može napravit i kad ja spžim org. na svoj dvd jel onda i moj original.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prženje pitanje

U digitalnom svetu nema kopije. Sve je isto kao i original osim izgleda CD-a (naravno)

Kopije mozes izradivati pomocu svih programa za przenje. Odaberes Copy CD ili Copy DVD i to je to.

Naravno, ponekad tvrtke stave svoju zastitu na CD/DVD koja zbuni snimac i ne moze se tako jednostavno izraditi kopija. Obicno tako su zasticene igrice. Za kopiranje ovakvih CD-a treba ti specijalan software.

I sada: Kako, zasto i sa cim trebas pitati Googlea. Ne budi lenj

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
protjeran
Prženje pitanje
a kako mogu maknut tu zaštitu i kojim programom mogu to da spžim......
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Zaštitu makneš pomoću odgovarajućeg programa. Imaš ih na bacanje i jako ih je lako naći ali nema rasprave o njima. Pravila ponašanja na forumu.

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

A ako želiš kopirati film radi backupa (a DVD sa filmom legalno posjeduješ), treba ti DVD Decrypter.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Prženje pitanje
ok....netreba .......snać ću se več nekako ako mi nemožete pomoć..............
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
renoboXX kaže...
ćuo sam da se može spžiti originali cd-ovi, dvd-ovi,.........
npr.:
org. windowsi
org. igre

sve što je org. da se može spžit pa je moje pitanje ovako:
ako je to istina kako se to može napravit i kad ja spžim org. na svoj dvd jel onda i moj original.......

Logika, samo logika. Ne može biti original pa makar se ti popeo na trepavice...

Kadir beneath Mo Moteh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice