npr.:
org. windowsi
org. igre
sve što je org. da se može spžit pa je moje pitanje ovako:
ako je to istina kako se to može napravit i kad ja spžim org. na svoj dvd jel onda i moj original.......
U digitalnom svetu nema kopije. Sve je isto kao i original osim izgleda CD-a (naravno)
Kopije mozes izradivati pomocu svih programa za przenje. Odaberes Copy CD ili Copy DVD i to je to.
Naravno, ponekad tvrtke stave svoju zastitu na CD/DVD koja zbuni snimac i ne moze se tako jednostavno izraditi kopija. Obicno tako su zasticene igrice. Za kopiranje ovakvih CD-a treba ti specijalan software.
I sada: Kako, zasto i sa cim trebas pitati Googlea. Ne budi lenj
Zaštitu makneš pomoću odgovarajućeg programa. Imaš ih na bacanje i jako ih je lako naći ali nema rasprave o njima. Pravila ponašanja na forumu.
Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.
A ako želiš kopirati film radi backupa (a DVD sa filmom legalno posjeduješ), treba ti DVD Decrypter.
Logika, samo logika. Ne može biti original pa makar se ti popeo na trepavice...