Problem sa VIP-ovim USB stickom i W7

poruka: 4
|
čitano: 3.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa VIP-ovim USB stickom i W7

Instalirao sam Win7 32bit na laptop, spojio je na router(metronet), otvorio kućnu mrežu i sad sam htio instalirati VIP USB stick VMC za mobilni internet. Instalacija mi prođe, no kod ponovnog pokretanja računala windowsi se ne dižu. Moram raditi restore u safe modu.

HELP.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa VIP-ovim USB stickom i W7
krhr2804 kaže...

Instalirao sam Win7 32bit na laptop, spojio je na router(metronet), otvorio kućnu mrežu i sad sam htio instalirati VIP USB stick VMC za mobilni internet. Instalacija mi prođe, no kod ponovnog pokretanja računala windowsi se ne dižu. Moram raditi restore u safe modu.

HELP.

Znam da ti moj odgovor ne bude od velike koristi, ali ja sam jucer isto instaliral taj USB na win7 i sve radi normalno...

16 godina
neaktivan

Instalirao sam i ja frendu na laptop i isto radi........ ali na ovom laptopu već postoji veza s routerom, i kućna mreža. Možda kad instaliram još i VIP stick dolazi do nekog sukoba?????!!!!!

17 godina
krhr2804 kaže...

Instalirao sam i ja frendu na laptop i isto radi........ ali na ovom laptopu već postoji veza s routerom, i kućna mreža. Možda kad instaliram još i VIP stick dolazi do nekog sukoba?????!!!!!

Sumnjam da bi to bio uzrok!

Ja sam prije 2 dana isto uzeo Vipov mobilni, na WIN7 x64! Imao sam odredenih problema ali sam ga rijesio tako da sam nariktao da ga pokrece preko Xp SP2 compatibility...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice