Problem sa Hard diskom

poruka: 7
|
čitano: 975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa Hard diskom

Pozdrav, prije par dana mi je frend rušio windows i sve stvari mi je stavio na jedan hard disk od 160 GB, još imam 2 od 80 GB, 

i kad je sve to završilo mislio sam  stvari  rasporedit ali kad sam ušao u my computer više nije tamo bio hard od 160 sa 

stvarima koji su na njemu bili nego samo ta dva od 80, a kad uđem u bios ili kad mi se pokreće komp vidim da je aktivan taj hard, 

pa ako netko zna u čemu je problem bio bih jako zahvalan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa Hard diskom

Pogledaj jel imas te diskove ovdje.................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa Hard diskom

Kod mene su sva tri prikazana za ova prva dva od 80 gb piše da su online jedino za ovaj od 160 piše da je

Dynamic a ispod toga foreign.

15 godina
neaktivan
Problem sa Hard diskom

Ovaj kad ti je dizao sustav vjerovatno nije te diskove ubacio u windows, tj. na njima napravio particije, ne moraju biti dvje particije na disku nego samo jedna koja koristi cijeli disk..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aha znači tako e hvala, a jel bi mogao ja kako sad naknadno vratiti hard ili nešto drugo napravit 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 16:21 (manta22).
15 godina
neaktivan
Problem sa Hard diskom

Jbg. prijatelju stvarno nebih znao, nisam bas za rad sa vise diskova ali mislim da mozes pricekaj da ti netko da odgovor............

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice