- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo gledam sve ove teme sa istim problemom ali nevidim rjesenja....
Imam graficku gtx460
imam sve najnovije drivere tako da neznam u cemu je problem,moze pomoc?
probaj verziju ispred ili novu (ako ta nije nova)
Imam graficku gtx460
Koliko vidim da je tvoj opertivni sustav Windows 7 ? Događa se kod sedmice i kad se instalira i nakon instalacije javlja grešku ali driver neodgovara. Dali si skinuo driver za koji predviđen za operativni sustav. Meni se isto dogodilo, jer još nisu napravljeni driveri za sedmicu.
pa jesam skinuo sam za win7 64bit ovdje: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
aza verziju "iza" drivera nisam nasao...googlao sam ali nikako da nadem
pa jesam skinuo sam za win7 64bit ovdje: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Pa jel ti sistem 64 bitni.............
Fino deinstaliraj drivere i nakon toga u safe modu počisti ostatke sa Driver sweeperom te onda nanovo instaliraj nove (skini odgovarajuće na nVidijinoj stranici).
Koliko vidim na stranicu i ispravno si skinuo. Koja je tvoj Windows 7 32 bitna ili 64 bitna? dali si prije kada instalirao sedmicu i dali si koristio neku grafićku karticu? Ako jesu trebalo stari driver obrisat i instalirat s novi driverom za tu grafu. I neznam jer radi driver za 32bitna na 64 bitna na sedmici?
EDIT: Evo F-IVO ti lijepo kaže. 
Imam graficku gtx460
Ostatak konfiguracije? Napajanje?
-problem vrlo vjerojatno nije u driveru, nego negdje drugdje. Slabo napajanje ili loša VGA, uz mogućnost da MBO ima problema ili da treba novi BIOS...
win7 64 bit
prvi put koristim sedmicu
o cemu ti? dao sam link da sam skinuo driver za win7 64 bit i ti kazes da neznas jeli driver za 32bit radi na 64 bit ^^
ostatak konfe:
win7 64bit
i5 760 @2.8
4gb ram
corsair 550W
MSI gtx 460 1gb
Corsair nije problem. Vjerojatno je do kartice,sad gotovo sigurno.
nerazumjem to "do kartice" grafa je nova stara niti 7 dana :/
evo u ovom sweeperu sto cu sve ocisitit od nvidije? samo display i PhysX? da nediram chipset?
edit: evo vidim da imam i ATi display a nemam nista od ati radeona
Koju si grafu ima prije?
-zašto misliš da novo mora bit ispravno (čemu bi služila garancija..)
-objašnjenje je vrlo jednostavno, upravo taj kartica je zanimljiva, serviserima i testerima koji vole dizati clockove... ništa neobično da dobiješ oštećenu robu.
Moraš samo eliminirati ostatak sistema kao uzrok, najbrže drugom karticom (možda staru?)... ili mogućnost problema s MBO-BIOS.
win7 64 bit
prvi put koristim sedmicu
o cemu ti? dao sam link da sam skinuo driver za win7 64 bit i ti kazes da neznas jeli driver za 32bit radi na 64 bit ^^
ostatak konfe:
win7 64bit
i5 760 @2.8
4gb ram
corsair 550W
MSI gtx 460 1gb
Nisi pročito moj post,moj slučaj, ja sam probao instalirati Windows 7 Ultimate i nako instalacije potekla sve u redu pa se javljala poruka kao tvoj, to ti je zapravo 3D akcelerator (ubrzavanje) neradi tj. AERO. Tako je i kod mene jer grafa neodgovara. A sad pogledaj koji je tip matične ploče i pogledaj na netu ako se iz popisa grafičke karticu i vidi dali podržava za tvoj operativni sustav. Recimo moj je ATI Radeon 9600 SE ali on radi na XP i Vista ( Radi aero) a dok kod sedmice nepašu i neradi AERO pa javlja kao grešku, stavio sam drugu grafu koji radi na sedmici.
nerazumjem to "do kartice" grafa je nova stara niti 7 dana :/
evo u ovom sweeperu sto cu sve ocisitit od nvidije? samo display i PhysX? da nediram chipset?
edit: evo vidim da imam i ATi display a nemam nista od ati radeona
Čisti install Win7 da napraviš? Ili Driver Sweeperom opereš to smeće od ATi-ja .dll-ova šta je ostalo..i foldera.
-zašto misliš da novo mora bit ispravno (čemu bi služila garancija..)
-objašnjenje je vrlo jednostavno, upravo taj kartica je zanimljiva, serviserima i testerima koji vole dizati clockove... ništa neobično da dobiješ oštećenu robu.
Moraš samo eliminirati ostatak sistema kao uzrok, najbrže drugom karticom (možda staru?)... ili mogućnost problema s MBO-BIOS.
Zar mu nije prvo jednostavnije utvrdit da li je do samih drivera?
Iste probleme sam imao na starom kompu i uzrok su bili driveri. Jednostavno instalirao sam nove preko starih i nije veljalo (ista poruka kao i njemu).
Deinstalirao ih, počistio u safe modu Driwer sweeperom, instalirao nove i nikad više problema.
nisam imao staru grafu na ovom kompu,komp je novi i sve je novo u njemu mislim na kuciste,i ljudi su mi preporucivali ovakvu konfiguraciju za pare koje sam htio jos sam poslao mail ljudima odakle sam narucio jeli se sve slaze da nebi kasnije bilo da se neslaze npr maticna sa grafom oni su rekli sve se slaze sada sumnjam da bi me ljudi sa foruma i ljudi odakle sam narucio komp lagali. maticna mi je p55 pro
stari komp je u smecu^^
i recite mi sto cu izbrisati u sweeperu...
display,drivers,physX,chipset?
Čini mi se da mu je intaliran i driver za ati,pa ga treba deinstalirat.Deinstaliraj nvidia drivere i taj ati display pa resetiraj komp. i opet instal nvidia.
Display drivers obriši (i nVidijine i ostatke onog ATI-ja).
otisao izbrisati ATi Display i ima neki error pritisnem OK da ide dalje i cini se da nema nicega jer nista nije izlistao,evo idem izbrisati drivers,display i pshyx od nvidije
Evo izbrisao drivere,display i pshyX idem sada pokusat igrat moh ako me izbaci poludit cu a do tada jeli netko zna gdje mogu skinuti prijasnje drivere za gtx460?
Evo opet isti problem......
Cak sam ga bootao i stavio onaj Windows Memory diagnostic scan i nije nasao nikakave probleme..... jeli moguce nekako da se stavi program i vidit zasto izlaz iz igre na desktop?