Konfiguracija
CPU intel i5-3450
Maticna asrock h77m
RAM 8gb kingston 1600mhz (2x4)
GPU point of view gtx520
PSU corsair cx430
OS win7
CPU temp cca 30 C
-Molim vas procitajte, ima dosta, ali preklinjem za pomoc neznam vise sto da radim :S Znaci PC se reboota bez pravila, vec jedno mjesec dana... nekad se restarta po 3-4 puta unutar 20 sekundi (i u BIOS-u), nekad radi savrseno po 3-4 dana bez obzira na sto se na njemu radi...
-prvo su mi rekli da se pregrijava, sve sam ocistio od cpu-a, do gpu i PSU medutim problem se nastavio... onda su mi rekli da Ram-i ne valjaju, izvadim jednu plocicu, pc radi 5 dana i opet isto... uspio sam napraviti test memorije i ne javlja nikakvu gresku... onda da napajanje ne valja, kupio sam novo napajanje prije cca 2 tjedna, ista stvar, nista nije pomoglo. Zatim sam odnio PC u servis, gdje su mi rekli da je prosao sve testove i da radi savrseno, da bi mogao biti manjak mjesta na C particiji ili neki vanjski uzrocnik (mis, tipkovnica)... kod kuce sam zatim reinstalirao OS, przio dvd-e, sve radi par dana i onda opet isto... promjenio sam mis i tipkovnicu, probao i bez njih, medutim opet isto, samo se reboota ko blesav... temperature su sve normalne, voltaze takoder, pokusao sam pc ukljuciti u drugu uticnicu, napravio sam BIOS flash, ali nista ne pomaze...
-napominjem kad radi, radi savrseno i bez greske bez obzira bilo to tipkanje u word-u ili igranje igara, jedino sto bi jos moglo biti je maticna, iako nema vidljivih ostecenja, pc je kupljen prije cca 8 mjeseci i imam garanciju na sve djelove, medutim neznam gdje je kvar... preklinjem za savjet/pomoc, pokusao sam vec na nekoliko foruma bez uspjeha, a u servisu misle da ih zaj****am :S, snimio sam nekoliko clipova s mobo sto se tocno dogada, ako treba mogu uploadati... hvala unaprijed

Nemoj ništa dalje dirati. Nađi frenda koji se razumije dobro u računare i plati mu ćevape i neka ti to sredi! Ako znaš kako napraviti upgrade BIOS-a, uradi to, postavi AHCI mod rada i ništa više!