Ekipa imam problema s PC-om,reinstall winsa sam par puta odradio i nije pomoglo,u intervalima od 4-5 minuta mi zarokče na zvučnicima,zvuk dobijam preko GPU(HDMI-em) spojen tv i na tv preko bananice je spojeno pojačalo,bilo uštekano ili ištekano pojačalo rokče,taj problem se počne javljati nakon par h upaljenosti PC-a(cca 5h bude upaljen i počne roktat).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš sam se fino nasmijao....
A 'rokče' li recimo TV, ako pustiš zvuk na njemu? 'Rokče' li samo pojačalo spojeno na komp?
Baš sam se fino nasmijao....
A 'rokče' li recimo TV, ako pustiš zvuk na njemu? 'Rokče' li samo pojačalo spojeno na komp?
Haha,tv rokče samo kad je spojen na tv pc,bilo zvuka ili ne,pojačalo nerokče,tv kad je na dvb-t onda nema roktanja.
EDIT
Zaključak je taj da PC pušta te zvukove na HDMI izlaz,a preko HDMI-a dobijam jedino zvuk,ostali zvučni izlazi svi zauzeti pa ih zato nemogu koristiti u svrhu slušanja glazbe,ostale audio izlaze koristim za uređivanje glazbe :)
(Mozda trazi nerasta )..Provjeri da ti nije negdje koja zica spojena dobro. Meni se cuje slican zvuk kad malo napon mreze oscilira...
(Mozda trazi nerasta )..Provjeri da ti nije negdje koja zica spojena dobro. Meni se cuje slican zvuk kad malo napon mreze oscilira...
Sve žiec savršeno spojene,sve spojeno kak treba.
P.S
Ima ko nerasta da joj dam?
Pa probaj za slušanje glazbe koristiti prednji izlaz (za slušalice), samo stavi da 'svira' zaseban stream za prednji i stražnji izlaz.
Flash player ga tjera da rokče,sad me zanima što napraviti po pitanju flash playera?
Kakav je ovo post nakon 4 mjeseca?
Kakav je ovo post nakon 4 mjeseca?
Haha,opet je počeo glasat se kao svinja.
Pa otvori ga možda se stvarno tamo nalazi prasac?! HD Tune pa skeniraj HDD....
Haahhahahah! daj da ga okrenemo na raznju vise...
Obožavam ovakve teme.
Ja dofuram francusku salatu.
Nije do HDD-a,Flash Player rokče,HDD-ovi su svi u najboljem redu.
EDIT
Nemoram ga otvarat,proziran je ;)
Hahaha,ima puno sala pa bih ja radije radio domaće slavonske poslastice :D