dakle dok igram igrice pc proizvodi cudan zvuk. neovisno o igrici i na sedmici i na xpeu.
Kako cvili? Možeš malo detaljnije opisat? Odakle točno?
A je ti opis problema, probaj tako kod majstora sa autom otici LOL
Kako mislis cvili - da se ne radi o ventilatorima obzirom na trenutne temperature - vjerojatno ti fan grafickoj kartici radi na više rpm-a te ga cujes više nego je uobicajeno.
Vrlo vjerojatno je napajanje u pitanju - ako cvili odma po pokretanju igre i mijenja se s promjenom slike na ekranu.
mislim da je onaj zvucnik mali sto ima u kompu da proizvodi zvuk
Onda poiskapčaj kablove i ponovno spoji, možda negdje kabel nije uštekan do kraja...
cek pa onda bi cvilio stalno
Aj opiši problem detaljno jer ovako nikad nećemo otkrit u čemu je problem... 
dakle dok igram igrice pc proizvodi cudan zvuk. neovisno o igrici i na sedmici i na xpeu.
ah mozda mu se igrica na svidja....salim se, moze biti svasta mozda i neki virus moze svasta da bude.....
dakle zvuk koji traje 3-5 sec, nekad se cesce pojavljuje nekad rijeđe. prije mi se isto pojavljivao taki neki zvuk kad sa vise puta uzastopno pritisnuo ctrl
ne vjerujem da je virus jucer sam reinstalirao win
imam anvir task manager koji me do sad nije iznevjerio
Pola litre zvijezda rafiniranog biljnog ulja uliješ i to kod PC-a rješava sve!
o u ovo sam siguran mehanika nije nije nikakvi ventilator
dakle zvuk koji traje 3-5 sec, nekad se cesce pojavljuje nekad rijeđe. prije mi se isto pojavljivao taki neki zvuk kad sa vise puta uzastopno pritisnuo ctrl
Meni ovo zvuci na ko da u biosu imas poriktane neke temeprature te kada te temperature postigne procesor ili ploca, komp pocne pistat, pa eto pogledaj temeprature pa nam ih simo posalji pa cemo ti vise znati reci..
Meni ovo zvuci na ko da u biosu imas poriktane neke temeprature te kada te temperature postigne procesor ili ploca, komp pocne pistat, pa eto pogledaj temeprature pa nam ih simo posalji pa cemo ti vise znati reci..
taj problem imam i ja i mislim da je hard
I meni se čini kao hard, a može bit i DVD-rom ako igraš igre s DVD/CD-om...
nie iskopcan mi je nesto sa hardom je
dakle temp proca je 39 grafulje 68
dakle temp proca je 39 grafulje 68
a dok se igras? 68 stupnjeva u idleu je imho previse
i daj pls ispuni opciju moj pc da te svako drugi ne pita kakav hw imas
Cudno niska temperatura proca. S cime ti to hladis po ovim vrucinama? Ajde daj cjelu konfu napisi
EDIT: ja sam mislio da je to temp u full loadu, a ono je u idleu, IGNORE POST
sad sam igrao cod pa sam izmjerio sa gpu sharkom
amd x2 5000+ ati hd4670, maticna 770 cipset (gigabyte) hd segate 500 gb
amd x2 5000+ ati hd4670, maticna 770 cipset (gigabyte) hd segate 500 gb
haha seagate hard jeli mozda serija 7200.11 IMAO sam ga isto je cvilio sutra dan crkao haha
Milan Tarot kaže da je bacio karte...
Karta je pala na desnu stranu, dakle, problem je animalne prirode, a ne hardverske...
Miš zvan DeaDMouse je u tvojem kompu i cvili, Milan kaže da je uspostavio vezu s njime i kaže mu da je zabunom sletiu u tvoj komp umjesto u Papayu gdje je trebao imati svoj DJ nastup...
Ma gle, nešto cvili....
Upali televiziju i ćuti će se neki glasovi...
Pa mogao si barem reći iz kojeg dijela kućišta dolazi zvuk, što radiš u trenutku kada počne taj zvuk.... (igraš igrice, ok ali dali se javlja tokom "normalnog" igranja ili kad ulaziš u neki meni, neki dio igrice....)
meni isto komp zna cvilit dok pokrenem igru to mi se prvi put dogodilo na crysisu ali samo kad sam pokretao igru i prikazivo je ono crytek pa EA i iz kompa je izlazio zvuk koda se hdd grebe il tako nesto
Meni cvili kada pokrenem "Folding @ home" i kada u igri okrenem na zahtjevnu scenu (samo u X-plane simulaciji). Najvjerojatnije je napajanje.
sada vise ne cvili malo sam pogledao spojeve na diskovima izgleda da je to bilo.
eto super...još malo podmaži s totmasti...pa moraš čuvati svoj komp....hehhe
90% sam siguran da ti cvili grafička kartica, odnosno neka od zavojnica na njoj ... uglavnom nije to nista strasno i nista ti se nemoze desit, samo je zvuk iritantan.