Pozdrav, samo da pitam tko je upoznat sa programom 'OC Tuner'. Stvar je u tome da u video 'tutorialu' koji sam gledo, 'CPU overclocking' mu je konstantan, stoji na recimo 3400MHz, sve dok ne digne CPU Freq za jedan, no u mojem slucaju to nije tako, moj 'CPU Overclocking' stalno varira i nikada nije konstantan, padne na 800, pa se sljedece sec digne na 3600MHz itd itd, pa da pitam zasto? A kada sam digao CPU freq. crasho mi je PC i imo je problema sa ponovnim paljenjem, isto se dogodilo kada sam probao koristit AMD OverDrive, cim sam podigao CPU Multiplayer sa 17x na 18x, PC se poceo cudno ponasati..
Zasto ovo sve uopce radim? Zato sto igram i zelim igrat samo jednu igru (Dota 2) a uz FPS drop u svakom team fightu to je poprilicno ne moguce. Cim dode do veceg team Fighta, vise unita na jednom mjestu da bacaju razne 'spellovove' animacije etc, FPS pada i igra vise nije 'smooth'. Pa me zanima zasto i kako da to vise popravim? Probao sam HRPU stvari i kako mi se cini sve stvari ucinile su vise losega nego dobroga, pa bi molio stvarno za pomoc. Mislim da konfiguracija moga kompa nije problem, po pricanju drugih ljudi, imaju puno slabiji PC a drzi im konstantat FPS. MOLIM POMOC
Konfiguracija
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz
DirectX Version: DirectX 11
Ram: 8,00GB
Card Name: AMD Radeon HD 6700 Series (Radeon HD 6750 Vapor-X)
Napajanje: 750W
Motherboard: ASRock 890GM Pro3

Zamolba za clanove foruma BIK i Itomic009 da ne komentiraju moje poruke, Hvala !