Nešto čudno s tipkovnicom

poruka: 3
|
čitano: 2.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nešto čudno s tipkovnicom

bok

imam laptop toshiba i odjedmo mi se dogodilo nešto čudno s tipkovnicom, kad stisnim slovo a pokaže mi se ya1 , ka stisnem b izbaci bt5, e izbaci e3, neka slova rade normalno ka što su qsdgjč, a neka ne rade uopće , isto je tako i s brojevima, sve je pobrkano. Dali se to radi o nekom mehanićkom kvaru radi kojeg moram odnest laptop na servis ili mi se samo pobrkalo nešto u funkcijam šta mogu i sama riješit i kako. Hvala unaprijed svim na pomoći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nešto čudno s tipkovnicom
mona67 kaže...

bok

imam laptop toshiba i odjedmo mi se dogodilo nešto čudno s tipkovnicom, kad stisnim slovo a pokaže mi se ya1 , ka stisnem b izbaci bt5, e izbaci e3, neka slova rade normalno ka što su qsdgjč, a neka ne rade uopće , isto je tako i s brojevima, sve je pobrkano. Dali se to radi o nekom mehanićkom kvaru radi kojeg moram odnest laptop na servis ili mi se samo pobrkalo nešto u funkcijam šta mogu i sama riješit i kako. Hvala unaprijed svim na pomoći.

Nešto si aktivirala tipke. Stisni tipku Fn+NumLk . Onda če vratit prava slova. Probaj.

Nenad
13 godina
neaktivan
Re: Nešto čudno s tipkovnicom

to sam već probala isto i fn sa f11 (negdje sam proćitala) ali ništa.  Nisam još spomenula da On screen tipkovnica  radi normalno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice