Kompjuter mi sporo dize windowse.

poruka: 6
|
čitano: 1.312
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ovako, imam stari DELL komp i kad sam ga jutros upalio dizao je oko 20 minuta windowse. Od toga je 7 minuta na ekranu bila samo pozadina koju sam postavio i nista se nije dogadalo. Konfa ide ovako: Intel Celeron 320 90nm, 2 x 256 MB RAM, SAMSUNG 34 gb HDD, Intel-ova integrirana grafa. I sad me interesira zasto je komp tako dugo dizao windowse?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 10:06 (eXtreme69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kompjuter mi sporo dize windowse.
eXtreme69 kaže...

Ovako, imam stari DELL komp i kad sam ga jutros upalio dizao je oko 20 minuta windowse. Od toga je 7 minuta na ekranu bila samo pozadina koju sam postavio i nista se nije dogadalo. Konfa ide ovako: Intel Celeron 320 90nm, 2 x 256 MB RAM, SAMSUNG 34 gb HDD, Intel-ova integrirana grafa. I sad me interesira zasto je komp tako dugo dizao windowse?

S obzirom na konfiguraciju rekao bi da je to relativno normalno. Vjerojatno se nakupilo s godinama i dosta smeća, možda je uz put instalirao i neki update i to je to.

12 godina
Re: Kompjuter mi sporo dize windowse.

da točno...a kad bi instalirao CCleener i očistio malo nakupljenog smeća , defrag diska odraditi i bilo bi bolje

.......da i  ne govorim kad bi dodao više RAM-a npr 2 x 1Gb ako se uopće isplati ulagati u tu starinu.

15 godina
neaktivan

Pod obavezno to sve što si nabrojao, a ako treba i reinstalacija Windowsa!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

stavi winpatrol pa vidi šta se sve diže pod startup programs

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ti je win star koliko i racunar bolje reinstall uradi ,mada ni onda nece biti extra ,al sigurno nece 20min dizat

Semper Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice