Ovako, imam stari DELL komp i kad sam ga jutros upalio dizao je oko 20 minuta windowse. Od toga je 7 minuta na ekranu bila samo pozadina koju sam postavio i nista se nije dogadalo. Konfa ide ovako: Intel Celeron 320 90nm, 2 x 256 MB RAM, SAMSUNG 34 gb HDD, Intel-ova integrirana grafa. I sad me interesira zasto je komp tako dugo dizao windowse?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako, imam stari DELL komp i kad sam ga jutros upalio dizao je oko 20 minuta windowse. Od toga je 7 minuta na ekranu bila samo pozadina koju sam postavio i nista se nije dogadalo. Konfa ide ovako: Intel Celeron 320 90nm, 2 x 256 MB RAM, SAMSUNG 34 gb HDD, Intel-ova integrirana grafa. I sad me interesira zasto je komp tako dugo dizao windowse?
S obzirom na konfiguraciju rekao bi da je to relativno normalno. Vjerojatno se nakupilo s godinama i dosta smeća, možda je uz put instalirao i neki update i to je to.
da točno...a kad bi instalirao CCleener i očistio malo nakupljenog smeća , defrag diska odraditi i bilo bi bolje
.......da i ne govorim kad bi dodao više RAM-a npr 2 x 1Gb ako se uopće isplati ulagati u tu starinu.
Pod obavezno to sve što si nabrojao, a ako treba i reinstalacija Windowsa!
stavi winpatrol pa vidi šta se sve diže pod startup programs
Ako ti je win star koliko i racunar bolje reinstall uradi ,mada ni onda nece biti extra ,al sigurno nece 20min dizat