Komp se zaledi

poruka: 6
|
čitano: 1.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Komp se zaledi

Ovako punica mi ima sljedece racunalo

MBO: ASRock ALiveSATA2-GLAN

RAM: 512 ddr2 667mhz

CPU:AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 3000+

GPU:ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)

PSU: MS 400atx

HDD:80gb maxtor 7200rpm

Uglavnom nakon nekih pola sata kada je komp hladan jednostavno se zaledi i nece se vise upalit... Kada ga pustimo da se ohladi on opet nakon 2-3 sata se upali normalno. Pratio sam temperaturu i uvijek je na 30 kada se racunalo zaledi tako da nije do cpu temperature a od maticne je na 35. Graficka je na 39. Ona je bila usisavala po racunalu prasinu i od tada je pocelo zezati. Cim se upali recimo na face poker on je odmah gotov. Nekako mi smrdi maticna posto se nije taj put kada je ona usisala ni htio upalit. Onda sam premjestio ram i upalio se ali sada ovo zeza(pokusao drugi ram koji je ispravan na mojem racunalu isto se desava) Dali netko ima kakvo rijesenje do cega bi moglo biti? Evo sada je racunalo kod mene pa cu se malo zabavit sa tim.

veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Komp se zaledi

Najgore od svega je to što je punicin{#}. Pregledaj procese koje podiže i isključi nepotrebne procese iz podizanja sa Windows-om, instaliraj kakav ozbiljan antivirus npr. NOD32 pa skeniraj njime.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Komp se zaledi

Nikad ne možeš znat što si napravio. Recimo, iz iskustva, ja sam čistio napajanje (otvorio sam ga, naravno) i kad sam završio- komp se neće upalit.

Pogodi u čemu je bio problem.

A još usisavačem i to još punica, čudim se kako radi uopće.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp se zaledi

ona je to iz daljeg samo malo pokupila prasinu.A win je nanovo dignut tako da nije do windowsa.A evo sada je komp kod mene cijelo vrijeme jos se nije zaledio. Budem pricekao jos pa cu vam javit :s

veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Komp se zaledi

Ma mora da je kakav spoj izgubio kontakt. Ponovo i ponovo provjeri sve spojeve, kablove....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp se zaledi

pustio sam komp na facebooku u igri to ga toliko uspori u pm.. Sav se jadan trese od muke i proc na 100%. :S a temperatura procesora ista :S ali bitno je da se sada jos nije ugasio. Ima dobrih 1 sat ako ne i vise

veky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice