Komp se ne pali

poruka: 6
|
čitano: 1.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Komp se ne pali

ovako, imam problem na bratovom kompu, sad me nazvao da Vas zamolim za pomoc...

ovako, do danas mu je racunalo normalno radilo, a sad ga ne moze upaliti, ima ekran na kucistu i taj ekran pokazuje da racunalo radi, ali njemu se ne pali ni bios, ni nista,

na monitoru je crna slika, nista ne pokazuje, cak ni bios.

jeli do maticne ili je nesto drugo???

puno hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp se ne pali

...ako ne može ući u BIOS mogla bi biti matična, ali može biti ili napajanje ili proc...detekcija kvara u servisima

bi ionako trebala biti besplatna...Cool ili da sam provjeri komponente...Neodlučan

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Komp se ne pali

Ja sam imao isti problem. Meni se ispostavilo da se procesor pregrijavao. Zamijenili su ga novim i sve je bilo u redu. Ali prije toga su mi comp. vratili jer se njima upalio i rekli su da je u redu. Meni doma opet nije radio, pa su mi ga onda tek zadržali.

Uglavnom, ako računalo samo stoji upaljeno bez bootanja i ne dolazi niti do koraka kad bi se moglo ući u BIOS, a ekran ostaje crn, možda bi se eventualno moglo probati izvaditi i ponovno utisnuti module RAM memorije ili im čak zamijeniti mjesta (ukoliko imaš dva ili više). To je meni pomoglo kod starog računala s istim problemom. Ako ne, servis je neizbježan.

Eto, pa ako možeš, javi što je bilo. Baš me zanima. Pozdrav i puno sreće!Osmijeh

dr. Watson
16 godina
diskDEfragmenter kaže...

Ja sam imao isti problem. Meni se ispostavilo da se procesor pregrijavao. Zamijenili su ga novim i sve je bilo u redu. Ali prije toga su mi comp. vratili jer se njima upalio i rekli su da je u redu. Meni doma opet nije radio, pa su mi ga onda tek zadržali.

...

Ako su ti mjenjali proc onda je bio neispravan pa se zbog toga pregrijavao...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina

neki put se komp pokrene tako što izvadiš bateriju od biosa i staviš je opet ;) al isto tako i prašina može raditi te probleme

17 godina
Komp se ne pali

Krepa monitor

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice