Komp ne radi

poruka: 4
|
čitano: 934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Komp ne radi

Pozz!ovako,imam iskustva sa hardverom,slagao sam dosta konfiguracija itd...ali imam sad jedan problem koji nikako nemogu riješit.

Nabavil sam neku staru matičnu,pa reko,ajd da isprobam dal radi,stavim memoriju,procesor,grafičku,spojim napajanje,i sve super!radi!uđem u bijos normalno..reko ok.Ugasim komp,isčupam kable od struje i monitora,idem spojit hard,opet sve ukopčam i eto,komp ne radi.nema slike na monitoru "no signal".Kaj sada?sve sam probal,isčupat komponente,resetirat bios,SVE!komp više ne radi,pale se ventilatori i sve izgleda ok,ali nema signala na monitoru.Probal sam grafičku ubacit na drugi komp,grafička radi normalno,nije u njoj problem.

Isti problem na drugom kompu,samo kaj tamo nisam niš diral,jedan dan radi normalno,drugi dan "no signal".

help?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Komp ne radi
Probaj memoriju premjestiti u drugi slot na maticnoj i ispusi malo slotove na maticnoj. Za svaki slucaj probaj i drugo napajanje ali mislim da je do memorije.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
Re: Komp ne radi

.... ako je sa istim monitorom možda je on ili njegov VGA kabal  problem kad neradi ponekad ni sa drugim PC.

9 godina
neaktivan
Komp ne radi

ubilo je statički electritet jer nemože samo tak ne radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice