IPhone 3g cudni problem

poruka: 6
|
čitano: 2.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IPhone 3g cudni problem

Pozdrav,nadam se da nisam u krivu sekciju stavio temu,ipak mislim da je HW problem.

Uglavnom,imam problemcic s iphone 3g-om a problem je sljedeci.

Nezeli se paliti samostalno na cistu bateriju nego kada ga ustekam na punjac vidim logo samo i iz zvucnika pocne zujiti i nakon 5-10 sekundi se ugasi (ne upali ga do kraja) .

JA sam probao do sada : izmjena baterije,izmjena donjeg docka ( gdje je prikljucak za punjac itd itd) ,nista nije pomoglo,pa ako netko ima kakav savjet to bi mi veoma pomoglo

Samo sto kod mene kada i spojim na PC nezeli sbootati do kraja

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 10:32 (eplati.com).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: IPhone 3g cudni problem

Moja sucut sto si bacio novac na Appleov proizvod.

16 godina
LinuxForever kaže...

Ne trolaj.

Mislim da ti je baterija pri kraju, gotova. Možeš ga eventualno probat stavit u DFU mod i izbacit iz njega pa vidit hoće li upalit to. Samo pazi, može ti ostat tako u DFU, pa moraš koristit TinyUmbrella da ga vratiš, al Tiny ne radi sa 4.2.1...

Prvo malo proguglaj o DFU te recovery modu pa onda probaj napravit.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
IPhone 3g cudni problem

Nisam totalni idiot koji nezna osnove 101 o iphonu,nezelim biti bezobrazan ali mislim da mozda znam vise cak od tebe , a pise gore u 1. postu da sam probao izmjenu baterije i sve,ali mi se cini da ljudi uopce ne citaju nego postaju kao ovaj lik iznad nas,genijalac

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
LinuxForever kaže...

Ne trolaj.

Ne trolam,iskreno mu kazem da mi je zao sto je kupio Appleov prozivod,koji su precjenjeni.

eplati.com kaže...

Nisam totalni idiot koji nezna osnove 101 o iphonu,nezelim biti bezobrazan ali mislim da mozda znam vise cak od tebe , a pise gore u 1. postu da sam probao izmjenu baterije i sve,ali mi se cini da ljudi uopce ne citaju nego postaju kao ovaj lik iznad nas,genijalac

Naspram tebe koji imas Appleov proizvod ja sam Einstein.(priznajem ovo je bilo trolanja malo.)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 18:58 (LinuxForever).
13 godina
neaktivan
IPhone 3g cudni problem

Također isti problem...Jesi uspio pronaći rješenje? =/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice