Ja imam jedan problem sa grafickom kartom(intel).Problem je u tome sto nepodrzaje igrice.Dovoljno je velika da podrzi gtaa 4 na najvecoj rezoluciji.Kada sam otisao da vidim sta se tu dogade ispod graficke karte pise nesto:intergnisala tako nesto,pa bi zamolio evo iskusnije da mi odgovore mozeli se to napraviti i kakoo??Volio bi brz odgovor.HVALLA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa vjerovatno je integrirana i s njom nemozes skoro nis igrat osim starijih naslova, i kakve veze ima velicina graficka s snagom iste.
nezz nerazumjem se bas dobro u to samo mi jos reci bili se to ikako moglo napreviti???
Ja imam jedan problem sa grafickom kartom(intel).Problem je u tome sto nepodrzaje igrice.Dovoljno je velika da podrzi gtaa 4 na najvecoj rezoluciji.Kada sam otisao da vidim sta se tu dogade ispod graficke karte pise nesto:intergnisala tako nesto,pa bi zamolio evo iskusnije da mi odgovore mozeli se to napraviti i kakoo??Volio bi brz odgovor.HVALLA
Što to može li se napraviti? Reci je li riječ o stolnom računalu ili laptopu? Ako je riječ o laptopu (prijenosnom računalu), onda ne možeš ništa napraviti da povečaš performanse u igrama, a ako je riječ o PC-u, onda je odgovor da se može ugraditi diskretna grafička kartica.
pa vjerovatno je integrirana i s njom nemozes skoro nis igrat osim starijih naslova, i kakve veze ima velicina graficka s snagom iste.
de mi samo reci bili se to moglo napraviti ikako
kod mene je laptop
de mi samo reci bili se to moglo napraviti ikako
Možeš kupit grafičku karticu. Ako imaš stolni komp.
Ništa od toga.
izvinite sto vas gnjavim mozeli mi iko reci sta znaci integrirana
izvinite sto vas gnjavim mozeli mi iko reci sta znaci integrirana
To znači da ti je zalemljena na matičnoj ploči i ne može se nikako prominit. Znači na tiskanoj pločici matične ploče uz ostale čipove nalazi se i grafička kartica.
Koliko sam shvatio igraš GTA 4 na najvišoj podržanoj rezoluciji i igra ti je vjerojatno usporena i ne može se igrati. Rješenje bi bilo za podnošljivije igranje smanjiti skroz detalje i igrati na toj najvišoj rezoluciji ili smanjiti rezoluciju i možda bi tada čak mogao malo, ali vrlo malo i povisiti detalje. No, činjenica je da integrirane grafičke nisu za igranje takvih novijih igara i situacija se pogoršava po pitanju igara tim više što imaš laptop, a na laptopu se ne mogu mijenjati grafičke kartice (izuzetak su neki vrlo rijetki slučajevi).