Intel graficka karta

poruka: 10
|
čitano: 2.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Intel graficka karta

Ja imam jedan problem sa grafickom kartom(intel).Problem je u tome sto nepodrzaje igrice.Dovoljno je velika da podrzi gtaa  4 na najvecoj rezoluciji.Kada sam otisao da vidim sta se tu dogade ispod graficke karte pise nesto:intergnisala tako nesto,pa bi zamolio evo iskusnije da mi odgovore mozeli se to napraviti i kakoo??Volio bi brz odgovor.HVALLA

0 0 hvala 0
15 godina
Intel graficka karta

pa vjerovatno je integrirana i s njom nemozes skoro nis igrat osim starijih naslova, i kakve veze ima velicina graficka s snagom iste.

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Intel graficka karta

nezz nerazumjem se bas dobro u to samo mi jos reci bili se to ikako moglo napreviti???

16 godina
hare97 kaže...

Ja imam jedan problem sa grafickom kartom(intel).Problem je u tome sto nepodrzaje igrice.Dovoljno je velika da podrzi gtaa  4 na najvecoj rezoluciji.Kada sam otisao da vidim sta se tu dogade ispod graficke karte pise nesto:intergnisala tako nesto,pa bi zamolio evo iskusnije da mi odgovore mozeli se to napraviti i kakoo??Volio bi brz odgovor.HVALLA

Što to može li se napraviti? Reci je li riječ o stolnom računalu ili laptopu? Ako je riječ o laptopu (prijenosnom računalu), onda ne možeš ništa napraviti da povečaš performanse u igrama, a ako je riječ o PC-u, onda je odgovor da se može ugraditi diskretna grafička kartica.

15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

pa vjerovatno je integrirana i s njom nemozes skoro nis igrat osim starijih naslova, i kakve veze ima velicina graficka s snagom iste.

de mi samo reci bili se to moglo napraviti ikako

15 godina
neaktivan

kod mene je laptop

16 godina
hare97 kaže...
win4crazzy kaže...

de mi samo reci bili se to moglo napraviti ikako

Možeš kupit grafičku karticu. Ako imaš stolni komp.

Ništa od toga.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 12:45 (sirka666).
15 godina
neaktivan
Intel graficka karta

izvinite sto vas gnjavim mozeli mi iko reci sta znaci integrirana

0 0 hvala 0
16 godina
hare97 kaže...

izvinite sto vas gnjavim mozeli mi iko reci sta znaci integrirana

To znači da ti je zalemljena na matičnoj ploči i ne može se nikako prominit. Znači na tiskanoj pločici matične ploče uz ostale čipove nalazi se i grafička kartica.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina

Koliko sam shvatio igraš GTA 4 na najvišoj podržanoj rezoluciji i igra ti je vjerojatno usporena i ne može se igrati. Rješenje bi bilo za podnošljivije igranje smanjiti skroz detalje i igrati na toj najvišoj rezoluciji ili smanjiti rezoluciju i možda bi tada čak mogao malo, ali vrlo malo i povisiti detalje. No, činjenica je da integrirane grafičke nisu za igranje takvih novijih igara i situacija se pogoršava po pitanju igara tim više što imaš laptop, a na laptopu se ne mogu mijenjati grafičke kartice (izuzetak su neki vrlo rijetki slučajevi).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice