Prije par dana kupio sam taj disk i sve je bilo ok kad sam ga spojio na komp koji ga je odmah prepoznao. Čak sam ga spojio i na plazmu koja ga je uredno očitala i bez problema mogu puštati sve s diska na njoj. Problem je nastao jučer kad sam prebacivao neke datoteke s kompa na hitachi disk....odjednom je izbacio pogrešku da se datoteka ne može iskopirati i da će svi podaci biti izgubljeni. Radi se o mp3 datoteci od par megabajta. Odjednom ne mogu više vidjeti disk. U device manageru ga uredno prepoznaje, ali više ne vidim slovo g: pod kojim je bio. Pokušao sam ga deinstalirati, pa ponovo instalirati ali ne pomaže. Svaki put ga uredno prepozna ali ne mogu do njega. Kad ga spojim na plazmu ona ga uredno očita i mogu bez problema sve pregledavati..stvarno ne kužim problem...inače imam win xp....da li da ih rušim i ponovo instaliram ili ima nešto bezbolnije....na isti usb port spojim usb memoriju koja se uredno očita i nema problema, znači da nije usb port problem....unaprijed zahvaljujem.