Google Chrome - lag na XP-u

poruka: 10
|
čitano: 1.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav, evo otvaram ovu temu zbog jednog zanimljivog laga na mom starom XP-U. Naime koji je problem?. Pa kada gledam na YouTubeu omiljeni video ili nešto ono tech, video ne da šteka nego prešteka i kada ga uključim na full screen. Pokušao sam azurirati Flash Player, ali ništa i dalje, da li imate vi kakvo riješenje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google Chrome - lag na XP-u

Google Chrome je obustavio podršku za sustav Windows XP tako da mislim da bi bilo vrijeme da počneš koristiti neki drugi web preglednik (tipa Firefox) ili nadogradiš sustav na Windows 7 ili noviji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 20:06 (Marko :D).
9 godina
neaktivan

Koristim Firefox ali on mi se kadkad zamrzne, a i spor je jako, evo upravo koristim Operu, ali youtube mi i na njoj laga. ZNAČI NEMAM riječi...

15 godina
neaktivan
david25 kaže...

Koristim Firefox ali on mi se kadkad zamrzne, a i spor je jako, evo upravo koristim Operu, ali youtube mi i na njoj laga. ZNAČI NEMAM riječi...

Specifikacije računala?

9 godina
neaktivan

A čuj računalo mi je staro 10 godina, znači specifikacije su mu: 768 MB RAM-A, procesor AMD Sempron 2800, grafička ATI Radeon 9800 series

15 godina
neaktivan

Onda ti nema spasa, eventualno nadogradnja ili kupovina novog računala. Tvoje računalo je slabo, a preglednici postaju sve zahtjevniji.

9 godina
neaktivan

Pa da li ima nekakvo riješenje što se tiče toga, dok ne kupim novo računalo

14 godina

možda da dodaš gigu rama, jer otvoriš neki yt video + još 3-4 taba u bilo kojem pregledniku i pojede ti sav ram koji imaš... 

mkay?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
david25 kaže...

Pa da li ima nekakvo riješenje što se tiče toga, dok ne kupim novo računalo

Možeš probati Pale Moon, ako i to blokira, starije verzije preglednika, ali one više nisu sigurne.

16 godina

Ubaci još RAM-a i instaliraj windows 7.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice