Evo ovako zanima me kako da na epsonu restartam/poništim boje? Model:STYLUS R265
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u čem je točno problem
u čem je točno problem
Koliko sam ja svatio tatu on reče da su nove boje i pune do vrha a da printer očitava da su skoro prazne i da neke su potpuno prazne da tako očitava a on je stavio nove boje.
epsoni to rade, ali ako imas zamjenske tinte, nove ti ne prepoznaje jer epson stalno izdaje nove one čipove na njima, meni je jednom tako bilo pa sam morao kupiti original jer 2 zamjenske mi nije htio prepoznat, nema drugog rjesenja, btw kad sam potrosio te originalne opet mi je prepoznao one stare zamjenske
epsoni to rade, ali ako imas zamjenske tinte, nove ti ne prepoznaje jer epson stalno izdaje nove one čipove na njima, meni je jednom tako bilo pa sam morao kupiti original jer 2 zamjenske mi nije htio prepoznat, nema drugog rjesenja, btw kad sam potrosio te originalne opet mi je prepoznao one stare zamjenske
Nove boje baš za taj printer...mislim original boje u onoj sivoj kutiji su došle zapakirane.
e onda neznam, probaj malo googlati, mozda je problem do samog printera, probaj i reinstall njegovih drivera napravit, stvarno neznam
e onda neznam, probaj malo googlati, mozda je problem do samog printera, probaj i reinstall njegovih drivera napravit, stvarno neznam
Driveri novi na novom windowsu....novi win jer je novi hdd u tom kompu...pa tako da to nije prvi put to je več bog zna po koji put.
ja imam takav problem ali to se događa zbog zamjenskih boja
probaj sljedeće:ako su boje orginal
- kreni da isprintaš jednu sliku i kad dođeš do postavki za printer odi na Printing Preference i pod Maintenance
probaj uključit Status Monitor (on služi za kontrolu nivoa boje)
ak i ne radi nije to ništa strašno kad nestane boje stat će
Isti problem i kod mene
bok ljudovi...pitanje
imam mali problem,zeznuo sam eeprom od epsona r265
dal bi neko bio ljubazan pa da mi skine sa svog printera taj eeprom???
dobije program i opis postupka.već sam sve živo proguglao.