ovako imam maticnu plocu abit k9n sli i kraj utora od pcie ima onaj za ustekat kao što ide u hdd i cd rumove i kada je komp izgasen gori crveno svitlo tu a kada ga upalim izgasi se ako ištekam taj kabel od napajanja konstantno svitli zasto je to ako mogu znat hvala i tamo di je glavni kabel od matične svitle mi dva svitla zeleno i crveno jel t normalno ili
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam maticnu plocu abit k9n sli i kraj utora od pcie ima onaj za ustekat kao što ide u hdd i cd rumove i kada je komp izgasen gori crveno svitlo tu a kada ga upalim izgasi se ako ištekam taj kabel od napajanja konstantno svitli zasto je to ako mogu znat hvala i tamo di je glavni kabel od matične svitle mi dva svitla zeleno i crveno jel t normalno ili
Daj napiši taj post sa točkama i zarezima, ovako se NIŠTA ne može skužiti 
razumijet kaj ti hoćeš je stvarno teško al probat ću...
taj kabel mora biti uštekan samo ako imaš dvije grafičke u sli-u, a crvena ledica samo pokazuje dal je uštekan ili ne...kad je komp ugašen isto svijetli crveno jer nema napona dok ne radi...
a to di je crvena i zelena zajedno, crvena pokazuje da je komp uštekan u struju, a zelena da je upaljen...
hvala vam
hvala vam
imaš za to tipku hvala :)