Crkla grafa?!

poruka: 9
|
čitano: 2.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Crkla grafa?!

problem je sljedeći: Kada igram bilo koju igru npr. cod2 padne mi fps na 4 i nemiče se odande, i još šteka nenormalno. Pomoć!!!!!!!!

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crkla grafa?!

itko?Plač

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crkla grafa?!

Iskreno ja nisam znao da postoji ati 4790 i mobility gtx295.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Crkla grafa?!

kad si zadnji put čistio prašinu iz grafe?

KłKł
15 godina
neaktivan
Crkla grafa?!

Ovako:otvori lijevo stranu kučišta,izvadi šarafe sa stražnje strane kučišta,izvadi grafičku,očisti prašinu,i to je to!

Jel to nas zezaš?nvidia gtx 295?!aj prestani izmišljat probleme i miči se s foruma

KłKł
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Gumeni Patak kaže...

Ovako:otvori lijevo stranu kučišta,izvadi šarafe sa stražnje strane kučišta,izvadi grafičku,očisti prašinu,i to je to!

Jel to nas zezaš?nvidia gtx 295?!aj prestani izmišljat probleme i miči se s foruma

postoji ta grafa pogledaj malo po netu http://www.techshout.com/images/xfx-nvidia-geforce-gtx-295-285.jpg

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Iskreno ja nisam znao da postoji ati 4790 i mobility gtx295.

Pa i ima nešto o njojNevinašceKLIK

OT,ja bi se složio sa @gumeni patak,vjerojatno su visoke temperature uzrok pada fps-a i zamrzavanja slike,probaj ispuhati grafićku...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 16:40 (1BIT).
15 godina
neaktivan
Crkla grafa?!

Cek ti u LAPTOPU imas 295 gtx!? Onda ja u digitronu imam gtx 480 Izlanuo se

Dobro ako je stvarno moguće sorry al, .. . you know 295 GTX!?

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GimmieCorsair kaže...

Cek ti u LAPTOPU imas 295 gtx!? Onda ja u digitronu imam gtx 480 Izlanuo se

Dobro ako je stvarno moguće sorry al, .. . you know 295 GTX!?

lol. Da imam ali sam taj laptop papreno platio Plač. Iskreno sam pogrješioPlač.Platio sam ga onoliko koliko sam štedio zadnjih 2 godinePlač.Hoću ga vratiti ali gejčine nedajuPlač.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice